16.8.2013

ASUNTOMESSU 2013. HYVINKÄÄ. VALAISIMIA...

Näitä asuntomessujen kuvia on niin hirmuisesti, että ajattelin vielä pari postausta tehdä niistä. Tähän olen koonnut erilaisia valaisimia, joita messutaloissa oli. Valaisimia oli paljon erityisesti ryhmistä: kiiltävää ja luksusta, retroa ja pelkisttettyä, erikoisia valoja sekä tummaa ja safaria. Toivottavasti joku löytää inspiksen tai vaikka valaisimen tätä kautta. Itse sain muutamia ideoita olohuoneen valaistukseen. Sieltä kun puuttuu vielä varsinainen valo, niiden kattoon upotettujen valojen lisäksi.

Tässä näitä nyt sitten olisi:


- KIILTÄVÄÄ JA LUKSUSTA. -












 Näitä kiiltäviä, loistavia, kristallisia ja ylellisiä valaisimia oli mielestäni käytetty eniten messutaloissa. Itse kiinnitin huomiota, että valaisimet oli useasti laitettu aivan tuuletusräppänän viereen. Tietämätön ei tiedä, mutta onko tälle jokin selitys tai syy.? Minusta nuo rinkulat ja nappulat korostuvat näin.



- RETROA JA PELKISTETTYÄ. -









Nämä retro/pelkistetyt valaisimet olivat varmaan se toinen isoin trendi messutalojen valaisimissa. Muuten pehmeään sisustukseen oli tuotu näitä pelkistettyjä ja ehkä hieman kovia ja tummia valaisimia lisäksi. Itse olen aivan ihastunut tähän tyyliin ja näihin valaisimiin.


- ERIKOISIA VALOJA. -








Tähän olen koonnut muuten erikoisia valaisimia, jotka iskivät omaan silmään. On peilin tai kaapin takana hohtavaa valoa, todella litteää valaisinta, "simpukka valaisinta, retrompaa valaisinta ja "valokuvaajan valoa". Mukavan erikoisia.
 

 - TUMMAA JA SAFARIA. -



Tässä pari tummaa valaisinta, jotka menevät selvästi safari tunnelman puolelle. Ei ehkä sitä minulle ominaisinta, mutta näyttivät todella kivoilta messutaloissa.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: