20.8.2013

FIILARIT FILLARISTA...

FILLARI.
Mitä mies sanoo, kun on mennyt mukkelismakkelis fillarilla.? No kehuu tietenkin kuinka pienillä vaurioilla selvisi ja kuinka joku muu oli törppö.;D Voisin taas sanoa, että mitä olen sanonut siitä kypärästä ja nyt ei ole edes talvi ja liukasta. Taidan kuitenkin jättää "nalkutuksen" väliin kun ei se tehoa, ja harkitsen taas sen kypärän ostamista. Ei kai se miehisyys voi kauhean isoa kolausta kokea yhdestä kypärän, vai voiko.?:)
 Linkki Prisman sivuilta löytyviin pyöräilykypäriin.
Eivät nämä kypärät nyt mitenkään hirveitä enää ole. Mielestäni sopivat varsinkin miesten päähän ja ruumiin rakenteeseen hyvin. En tiedä kuinka kestäviä ja turvallisia nämä postauksessa olevat mallit todella ovat, mutta näyttäviä ainakin. Osaako kukaan kertoa kokemuksia. Hintakaan ei ollut mitenkään korkea. Keskimäärin taisivat maksaa 30-40€. Halpa henkivakuutus. 
Taidan hieman vielä kuulostella kuinka ehdoton ei tuo kypärä olisi. En viitsi sitä kaappiin ainakaan ostaa. Näistä pari viimeistä muistuttaa vahvasti miehen talvella käyttämää pipoa. Ei voisi siis täysin tyrmätä ostostani.:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: