29.8.2013

PROJEKTINA SAUNAN KUNNOSTUS...

SUOJAA JA MAALIA PINTAAN.

Sain vihdosta viimein tyhjennettyä taas kameraa, joten tiedossa useammaksi päiväksi postauksia. Varoituksen sananen siis.!! Jokunen luonnos on myös unohtunut avata, joten availen niitä nyt myös. Ensimmäisenä vuorossa on kuitenkin tuo lupaamani sauna postaus, josta teinkin jo kaksi postausta aikaisemmin. Näet nuo vanhat postaukset tästä ja tästä.

Nyt varsinaiseen postaukseen.
- Saunan ovi sai valkoisen ulkomuodon, jotta se sopii myös kylpyhuoneen värimaailmaan. -
- Lauteet käsitelty valkoisiksi, hieman kuultavalla sävyllä. -
- Isompaa kuvaa seinäst. -
- Saunova moose, tuikkukipot ja saunamittari. Tuo Ristomatti Ratian saunamittari oli löytö Kotkan reissultamme.-
-Ihana harmaa saunan seinä. <3 Mielestäni hyvä valinta.-
- Saunan ikkuna sai myös valkoisen värin. 
Hieman huono kuva kun aurinko paistoi vielä ikkunasta.- 
- Lopuksi nappasin kuvan myös tuosta kylpyhuoneen katosta, jonka maalasimme siis jo aikaisemmin. Nuo kylpyhuoneen kaakelit eivät ole oikein mieleeni, mutta menevät nyt kunnes/jos taloyhtiö päättää uusia ne. Valkoinen katto toi niin paljon lisää valoa huoneeseen, että kaakelit eivät enää hypi silmille sinisine saumauksineen.-
Hieman saunan värit ovat vääristyneet salaman ja auringon valosta. Mutta en malttanut odottaa iltaan, että pääsen kuvailemaan saunaa.:) Mitähän sanoisin saunan kustannuksista. Ei varmaan mene kauaksi jos sanon, että noin 80-100€ tuli saunan kunnostus maksamaan pensseleineen, maaleineen ja muine tarvikkeineen. Tietty saimme lainaan hiomakoneen, joka helpotti ja nopeutti työskentelyä.

2 kommenttia:

  1. Oi miten raikas uudistus, todella onnistuneet värit. Hyvä idea maalata ovi ja ikkuna valkoisiksi ! Ja kaikki tuo noin maltillisella budjetilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi. Kyllä nyt mieli todella lepää saunan lauteilla.:)

      Poista

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: