20.10.2015

SEINIEN MAALAAMINEN JA KEITTIÖKAAPPIEN RUNKOJEN KOKOAMINEN

Uudet kaapit kannettuna sisälle, kaaos oli mitä ihanin! Onneksi seuraavana päivänä saimme kuskattua vanhat puretut kaapistot, mutta hetken aikaa mentiin "tuplakaapistoilla". Näitä laatikoita oli oikeasti joka paikassa, tässä ei siis ole kaikki.




Hetken aikaa näitä palikoita sai pyöritellä, että tiesi mikä mikäkin osa oli.





Nämä vedettävät laatikot olivat hieman haastavampia kasata alkuunsa, koska normaalin kaapin rungon lisäksi kaappiin tarvitsee kiinnittää kiskot sekä koota itse laatikot (3kpl). Lisäksi oman haasteen näiden laatikoiden kokoamisessa toi se, että me emme olleet edes nähneet tällaisia nykyaikaisia kiskoja ja laatikoita. Mutta kun juonesta pääsi kiinni, niin kyllähän näitä kasaili. Yhteen maijaan nämä laatikot olivat kyllä aika työläitä koota, mutta ajattelimme, että miehestä on enemmän hyötyä maalaamisessa, kittaamisessa ja muissa sen semmoisissa töissä, ja minusta taas laatikoiden kasaamisessa.




 
"Hetken" päästä näitä laatikoita olikin melko paljon, eivät kaikki mahtuneet edes yhteen huoneeseen.


Tässä hieman maaleja, joita käytettiin seinien ja katon maalaamisessa.


Ja tässä on keittiön ruokailupuoli ja katto saanut vissiin toisen maalikerroksensa.
 
Kysykäähän jos jotain haluatte erityisesti tietää. Aivan kaikkea ei aina muista kirjoittaa, lisäilen kyllä postaukseen, jos huomaan myöhemmin unohtaneeni jotain oleellista. Mutta eiköhän tässä tullut pääpiirteissään kaikki, mitä tähän mennessä teimme. Seuraavaksi vuorossa oliskin itse yläkaappien kiinnittämisesta kuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: