13.10.2015

KEITTIÖN PURKUA JA VALMISTELUTÖITÄ

Ajattelin tehdä keittiön purkamisesta ja valmistelutöistä oman postauksen, sillä tämä vaihe ansaitsee kyllä sellaisen. Sitä ei välttämättä tule ajatelleeksi kuinka työläitä vaiheita nämäkin ovat ja kuinka paljon vievät aikaa. Sitten kaapistojen roudaaminen kaatsarille ja tasoitustyöt, kyllä tähän vaiheeseen saa menemään useamman päivän.

Meillä purkutyöt aloitettiin samaan aikaan kun uudet tuotiin. Meillä oman haasteensa purkutyölle antoi tosiaan nuo yhtenäiset rungot. Tuskin olisimme niitä kaksin mieheni kanssa saaneetkaan irrotettua. Koko yläkaapiston rungot olivat tosiaan  lähes kokonaan yhtenäistä pötköä ja näin ollen irroitettava samalla kertaa. Kuten arvaatte, ei mitään kevyttä puuhaa kannatella kun toinen ruuvailee kaapistoja irti. Onneksi siis aloitimme purkamaan keittiötä samalla kun vanhempani olivat meillä. Äitini kanssa tyhjensimme vanhoista kaapeista tavaroita, ja miehet pääsivät sitä mukaa irroittamaan kaappeja.

Tässä kaunistelematon kuva tästä kaappien tyhjennys -vaiheesta. Samalla näette hieman millainen tuo alkuperäinen keittiö meillä oli. Ehkä toiminnaltaan vielä järkyttävämpi, vaikka minun silmääni eivät nämä kaapitkaan hivele.



 Ja  tässä vielä kuvaa iltaselta kun yläkaapit olivat alhaalla, voi sitä tavaran määrää. Keittiö tyhjenemään päin, mutta olohuone täynnä kaappeja. Tässä vaiheessa oli hieman sellainen olo, että "O-ou, mihin sitä onkaan lähtenyt".




2 kommenttia:

  1. On siinä vaan iso työ. Yllättävän paljon kaappeihin on kertynyt tavaraa kun niitä tyhjentää. Me ollaan häärätty nyt vuosi uudessa keittiössä ja kyllä remppa/laajennus kannatti :)
    Hyvää loppuviikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia. Kyllä vain, se täytyy kyllä itsekin mainita, että mikään pienin remontointikohde ei keittiö ole, eikä sen remontointiin tule ryhtyä täysin kepein olettamuksin. Taitaa tulla vaativuudeltaan heti kylppärin jälkeen. Mutta kuten sanoitkin, kyllä ehdottomasti kannatti kaikki tuo työ. Nyt on kiva laittaa ruokaa ja syödä kauniissa keittiössä. Tykästyin myös aikoinani teidän keittiöön kun kävin katsomassa kuvia.

      Poista

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: