26.11.2013

VIRKATTUA PEITTOA OLOHUONEEN SOHVAN PÄÄLLE...

Tämä postaus koskee sisustusta tai tarkemmin ottaen sisustuksen värejä. Olen monesti täällä puhunut, että tarkoituksena on vaihtaa kodin sisutus ja sisustusesineet pikku hiljaa eri valkoisen sävyihin. Ehkä valkoinen sisustusvärinä on monen mielestä tuttua, turvallista ja tylsää, mutta itse tykkään valkoisesta. Valkoinen on värinä puhdas ja turvallinen, ja siihen on helppo yhdistää muita värejä. Lisäksi sisustuksen trendit vaihtelevat jatkuvasti, ja onkin helpompaa vaihtaa esimerkiksi tekstiilejä kuin koko huonekaluja.

Olohuoneeseenhan vaihdettiin vaaleat tapetit jo heti muuton jälkeen. Myöhemmin maalasimme myös ikkunanpokat sekä telkkapöydän valkoiseksi. Eli moni pinta on saanut tuntea telan pyyhkäisyt ja valkoisen maalin kosketuksen. Vielä sohvat ja sohvapöytä ovat syntisen tummaa. Nyt olenkin lähtenyt vaalentamaan olohuoneen sisustusta eri tekstiileillä kuten tyynyillä, vilteillä ja verhoilla. Pienemmän sohvan päällä makaava virkattu peitto on aikoinaan ollut mieheni sängyn päiväpeitto. Mieheni äiti on sen virkannut aikoinaan. Tällä hetkellä se on päässyt vaalentamaan meidän sohvaamme.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: