12.11.2013

IHASTUS VAI VIHASTUS - PÄÄTÄ SINÄ...

Nyt teillä lukijoilla olisi taas mahdollisuus vaikuttaa blogini ulkonäköön. Millaisena te tykkäätte tätä blogia lukea ja selailla. Tykkäättekö, että teksti on perus arial vai jotain hieman leikkisämpää ja lennokkaampaa fonttia.? Onko fontti tarpeeksi isoa esimerkiksi jos luette mobiililaitteella blogia.? Onko nuo tunnisteet aivan turhia, vai luetteko mieluiten vain tietyn aihepiirin juttuja.? Onko tekstikentän leveys hyvä eli onko teksti liian tiiviissä tai hajanaisessa nipussa.? Entä, mitä muuta parannettavaa keksitte, noin niin kun blogin ulkonäön ja luettavuuden suhteen.?

Nämä ja paljon muita kysymyksiä tuli mieleeni kun päivittelin tuossa eilen blogin ulkoasua. Tuli mieleeni, että vaikka omaan silmääni ja omalta koneelta luettuna blogin muutokset näyttivät hyviltä, ehkä toisella "lukulaitteella" ja toisten silmään muutokset näyttävät kauheilta. Eli ihastuitko vai vihastuitko.?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: