21.11.2013

VANHAA PUUVILLANAUHAA JA PUU PUOLAA...

Kävin pitkästä aikaan tekemässä hieman askarteluostoksia, nimittäin löysin tuollaista puuvillanauhaa. Nauha oli vielä kiedottu ihanaan puiseen puolaan. Olin aivan myytyä kun näin tämän, ja olihan se sitten pakko kotiuttaa oikein tuplana. Kuinka raaskin edes käyttää näitä.(:|>*

Nauhaa on siis kahdenlaista, Onnea ja Jouluiloa -tekstillä. Tuo Jouluiloa -nauhahan sopii vaikka mihin jouluna käytettäväksi, niin sisustukseen, joululahjoihin ja -kortteihin kuin myös paketointiinkin. Kun vaan raaskisin taas käyttää tuota, kun on niin nättiä tuossa puisessa puolassaankin säilytettynä. Onnea -nauhaa voikin käyttää ympärivuoden ainakin kortteihin ja lahjoihin.






Miksi nykyään kaikki tavara ja materiaali pakataan muoviin.? Tällä tavalla puupuolaan pakattuna on vaan niin paljon nätimmän, ja ainakin minun tapauksessani, myös myyvemmän näköistä. Minä siis sorruin ostamaan jo ihan ulkonäönkin vuoksi nämä nauhat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: