14.11.2013

SKANDINAAVISTA HYLLYÄ, PÖYTÄÄ JA REKKIÄ TAHTOO HÄN...

Olohuoneen seinä on vielä kuin tyhjä kangas, tai ei enään ihan yhtä tyhjä kuin aikaisemmin, kiitos sinne viemieni sisustustikkaiden. Jotakin se kaipaisi silti vielä, hyllyä, laatikostoa, jotain kevyttä joka tapauksessa. Myös olohuoneen pöytä vaihtuu kun budjetti antaa myöden sekä mieleinen olohuoneenpöytä löytyy. Finnish Design Shop:n verkkosivuilla on aivan ihania skandinaavisia huonekaluja ja sisustustavaroita. Erityisesti Hay:n, Normann Copenhagen:n, Gubi:n, Ferm Living:n ja Muuto:n tyyli miellyttää omaa silmää. En tiedä onko tämä seurausta siitä, että näiden merkkien ja suunnittelijoiden tuotteita komeilee lähes jokaisen bloggaajan sivuilla. Tässä siis näitä ihanuuksia koottuna.


 - Muuto : Stacked -
 
- Hay : Woody -

- String Pocket -

- Ferm Living : Studio -

- Ferm Living : The Dorm -

 - Hay : Tarjotinpöytä -

- Normann Copenhagen - Tablo -

- Normann Copenhagen : Toj -

Näitä yhdistelemällä saisi aika kivoja yhdistelmiä niin olohuoneen pöydäksi ja hyllyksi kuin myös eteisen hyllyksi ja säilytysratkaisuksi. Ihanan simppeliä mutta näyttävää. Taidan silti itse yrittää etsiä jotain muuta vastaavaa ja aina vain parempi jos pystyisi itse hieman tuunaamaan. Saas nähdä mitä löytyy ja saa aikaseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: