23.11.2012

Vanhaa puulaatikkoa olohuoneen koristeeksi...

Itselläni on ollut jo jonkin aikaa hakusessa vanhoja puulaatikoita. Mielestäni parhaita laatikoita ovat sellaiset, joissa hieman näkyy jo kulutuksen jälki mutta ovat kuitenkin vankka rakenteisia. Nämä laatikot löysin Kärkkäiseltä. Olivat ilmeisesti olleet ihan käytössä kun mullan määrä laatikoissa oli hurja. Ei muuta kun laatikot suihkuun, ja huh sitä kuran määrää.:D No, nyt ainakin ovat puhtaita.




 Arvelisin, että laatikot ovat peräisin hollannista. Villi veikkaus siis laatikossa olevan tekstin mukaan.


Hieman mullan mukana karisi laatikon tumman ruskea väri, mutta itseasiassa hieman vaaleampaa puun sävyä olisin alun perinkin halunnut. Kyllähän niitä vaaleita ja jonkun panimon logolla varustettuja laatikoita on myös tullut vastaan, mutta itse en ollut valmis maksamaan yhdestä laatikosta 50€. Minusta tuo hinta on jo hieman liikaa. Nappaan sitten mukaani jos joskus kohdalle osuu extra halvalla.


Laatikot kokosin päällekkäin, sillä meidän pienehköön olkkariin ei mahdu laatikot esim. toinen pystyyn ja toinen normaalisti laatikkona makaamaan. Näin laatikoista tuli ikään kuin hylly.


Laatikoihin olen laittanut koristeeksi keräämiäni vanhoja peltipurkkeja, tuikkuja ja sisustuskirjat. Tuo kukka tosin on jo tainnut aloittaa kompostoitumisen.:D


Minä niin tykkään noista laatikoista, kun tuovat kivaa pehmeyttä, "arkisuutta" ja luonnonläheisyyttä puisen ja vanhen olemuksensa vuoksi. Ehkä meilläkin joskus vielä on kalusteet koko puuta eikä tuota ah, niin ihanaa lastulevyä. Kuinka teidän mielestänne vanhat puulaatikot sopivat muun, ehkä hieman modernimmankin, sisustuksen kanssa yhteen.?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: