3.11.2012

Kiilaten ohitse muiden kenkien... Nahkaa, kiilaa ja tennaria siis...

Nyt löytyivät todella ne ihanuudet. Näitä tulen pitämään paljon!!
Kiertelin viikko sitten kirpputorilla ja tein mielestäni hyviä löytöjä, aina perus vaatteista erikosiiin kenkiin. Suuremman osan näistä olisin voinut ostaa normaalihinnallakin kaupasta. Yhteensä rahaa minulla meni vaivaiset 21€. Aivan käsittämätöntä kun tuotteita ostoskorissani oli yhteensä 6kpl, koostuen vaatteista ja kengistä.


Ai mikä tämä hehkuhtamani ostos nyt sitten on. No tulin ostaneeksi jotain, joka iski minuun heti, mutta jota tuskin olisin rohjennut ostaa normaalihintaisena kaupasta. Ostin siis nahkaiset kiilakorkotennarit. Nämä ovat kivat pitää syksyllä ja miksi ei leudolla talvikelilläkin. Onneksi ehdin pitää näitä muutaman kerran jo ennen kuin tuo viime perjantaina tullut lumi ilmestyi maahan.
 
Alla kuvaa kengistä...


En tiedä, mikä näissä kengissä vetosi minuun heti. Ne ikään kuin huusivat minua pöydän alarekillä. Mikä parasta, tuo kenkien valkoinen osa oli aivan vitivalkoinen. Ehdin kyllä jo itse ne sotkea syksyn sateissa. Näillä ei kyllä ole voitu kävellä ulkona.


Tykkään tuosta kengän kuosista tuossa sivulla sekä hieman rokahtavasta tyylistä. Itse en ole mitenkään rock -tyylinen, mutta tuo kivaa leikkisyyttä asustukseen.


Käsittääkseni nämä ovat olleet muodissa nyt syksyllä. Itse kiinnitin verkkokaupoissa oleviin vastaaviin kenkiin huomiota vasta löydettyäni nämä. Hauska juttu tuokin. Ehkä pyrin rikkomaan jotenkin "muodin" kaavaa. Sitä haluaa jotain, jota kaikilla ei ole. Ja kas, kuinkas sitten kävikään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: