2.11.2012

Kuvailun riemua uudesta kamerasta...

Tää täällä viime viikonloppuna pohti uuden kameran ostamista. Nykyinen kamerahan on Canon Ixus100IS. Ollut kyllä hyvä kapistus matkoilla, juhlissa ja peruskuvia ottaessa, joissa kuvan laadun sijaan ehkä suurempi painoarvo on kuvan tunnelmalla.

Nyt ongelmana tuntuu lähes aina olevan liian vähäinen valo. Esimerkiksi kun kuvaan vaatteita myyntiin niin usein valo ei tahdo riittää hyvän ja kirkkaan kuvan ottamiseen edes päiväsaikaan. Tuntuukin siltä, että hyvän kuvan saamiseksi joutuu räpsimään useampia kuvia ja esimerkiksi illalla ei voi kuvitellakaan ottavansa kuvia. Voihan toki olla, että en vaan osaa kuvata.:D

En kuitenkaan hirveästi viitsisi kameraan laittaa rahaa kiinni, kun se on kokoaika kehittyvää sorttia. Jonkinlainen järjestelmäkamera kuitenkin olisi hyvä, jotta kuvan laatu olisi parempaa. Ongelmana tuppaa usein olemaan kamera paljous. Ensinnäkin merkkejä on paljon esim. Canon, Nikon, Olympus, Sony, Samsung jne... ja näiden päälle vielä eri merkkien mallit, huh.

Onko teillä mahdollisesti jokin kamera nyt käytössä tai suunnittella hankkia, joka on ehdoton must -hankinta.?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: