3.9.2012

Kirpputorilöytöjä... Takki syksyn tuiskuun...

Aikoinaan tein kirpputorilta syystakkilöydön muutamalla eurolla. Mielestäni tuo hinta ei ollut paha tällaisesta takista, kun takit tuppaavat maksamaan yleensä 30€:sta ylöspäin, yleenäs roimasti enemmän. Ajattelin tuolloin, että jos käytän tuota takkia yhdenkin syksyn niin se on enemmän kuin ansainnut itsensä takaisin. No, nyt taitaa olla toinen tai kolmas syksy, kun sitä on jonkin verran tullut käytettyä. Olen oikestaan vasta nyt tänä syksynä innostunut tuon värisestä takista, ennen kun takin piti aina olla musta. Tänä syksynä aion pitää tuota ruskeaa syystakkia tai sitä kittanaa H&M:n takkia kunnes siirryn tuohon oikeaan syystakkiin.



- Takki edestä ja takaa... -


- Yksityiskohtia -




Tämä takki postaus oikeastaan sen vuoksi, että ostin tässä juuri uuden syystakin. Takkia etsiessäni mietin, että mistä olen yleensä löytänyt kevät- tai syystakin. En saanut yhtäkään syystakkia mieleeni, jonka olisin kaupasta uutena ostanut. No yhden olen ostanut, henkka maukasta, enkä tykännyt puuvillatakin kovasta materiaalista laisinkaan. Tällä kertaa siis en käynyt sieltä edes katsomassa.  Talvitakit olen yleensä ostanut uutena, mutta kevät- ja syystakit on tullut pengottua aikalailla kirpputoreilta.

Tulevaksi talveksi aion katsella tällä kertaa kirpputoreilta mustaa villakangastakkia. Sellaista, joka ylettyy juuri takamuksen päälle, ei siis pitkä mutta ei myöskään aivan pätkä. Aikaisemmin silmiini on osunut muutama tuollainen takki, mutta katsotaan miten asian laita on nyt kun oikeasti sellaista etsin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: