5.9.2012

PITSISTÄ KORTTIASKARTELUA...

Seuraavanksi jatketaankin Snoopy -aiheisilla korteilla. Näitä on tullut tehtyä useampi laatuaan, koska nämä käyvät niin monelle niin nimppari- kuin synttärikortiksi. Samalla periaatteella siis tehty kuin edellisen korttipostauksen kortti, mutta lisäksi korttiin leimailin perhosia.
Kortti on tehty A4 -kokoisesta vaaleanpunaisesta arkista, niin kuin lähes kaikki korttini. Nyt tuo kortin tekeminen itse, onnistuu jo huomattavasti paremmin, koska sain mieheltäni leikkurin lahjaksi. Voisinkin esitellä tuon leikkurin teille seuraavaksi.

Kuva on tulostettu tulostuspaperille (voi ja ehkä kannattaakin käyttää muuta paperia) ja se on väritetty Spectrum -tusseilla. Nämä Spectrum -tussit ovat hyvät kuvien väritykseen koska värit eivät leviä keskenään ja sävyjä löytyy todella läheltä toisiaan, jolloin varjostuskin onnistuu. 

Kun kuva oli kuivunut niin leikkasin tuon kuvan pienemmän kokoiseksi. Myöhemmin tajusin, ettei tuota kuvaa tarvitse liimata tuohon pitsipyörylään (jolloin nuo rajat näkyvät) vaan tuosta itse paperista voi leikata tuon pitsipyörylän pitsistanssilla. Virheistä oppii.!!

Sitten vain liimailemaan tai jos haluaa kolmiulotteisuutta lisäillä niin kannattaa käyttää kaksipuolista teippiä, jota myös löytyy eri paksuista. Tuon liiman valinnassa kannattaa olla myös tarkkana, sillä varsinkaan ohuiden papereiden liimaamiseen tarvitaan hieman erikoisempaa liimaa kuin erikeepperi, jotta tulee siistiä jälkeä.

Kulmiin ja reunoille leimasin perhosen kuvia. Itse en ole vielä perehtynyt noihin leimausmusteisiin ja omistankin vain yhden mustan musteen. Ehkä sitten joskus.

Tässä oli tällainen kortti postaus. Tosiaan ensi korttiaskarteluun liittyvä postaus voisikin olla tuosta leikkurista. Näkemisiin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: