1.9.2012

Herkuttelua ainakin kerran vuodessa...

Toissa lauantailta jäi kuva vielä lisäilemättä. Täytyy nyt lisäillä oikein vielä kuva, sillä usein emme ulkona käy syömässä. Eli mitään erikoisempaa vertailua/arviota tästä ei kannata tehdä.:) Kerron vain oman mielipiteeni, mikä fiilis jäi.

Kävimme siis mieheni kanssa syömässä El Torossa. Tykkään, että paikka oli ihan mukava ja tunnelmallinen. Syömään pääsimme ilman varaustakin (lauantai ilta). Ravintolahan on espanjalainen pihvi- ja viiniravintola, joten härän filettähän sitä molemmat tilasivat. Samaan ruoka-annokseen päädyttiin ensin, mutta halusin nähdä useamman annos kokonaisuuden kerralla, joten itse otin hieman erilaisen annoksen.


Alkusalaatti ja sämpylä eivät ikinä päätyneet todistusaineistoksi asti. Taisi olla hieman jo nälkä.:D


Tämä siis mieheni annos, joka meni kuta kuinkin näin: härkää, ranskalaisia ja yrttivoita.
Itselläni oli samaa härkää, mutta juustokastiketta, sipulirenkaita, lohkoperunoita ja keitettyjä kasviksia, nam.


Jälkiruoaksi otimme yhteisen mansikkavalkosuklaa -moussen. Oli ihan hyvää, mutta valkosuklaata emme kyllä erottaneet. Liekö tuo noin tarkoitettukin, mutta itse kaipasin sitä sokolaatia. Tätä jälkiruokaa en välttämättä itse ravintolasta tilaisi enää. Hyvää toki oli, mutta voin tuollaisen tehdä itsekin tehosekoittimessa sekoittaen.


Mielestäni tämä El Toron pihviateria oli kuitenkin ihan kokeilemisen arvoinen. Lihasta siis suuri plussa.!! Seitsemänkymppiä kuta kuinkin ottaa tuolla kahden ihmisen syödä. Eiköhän tuo mene aikalailla keskikastaan siis hinnassa.

Seuraavaksi tekisi mieli käydä jossain tapas -paikassa. Millaisia tapaksia te lukijat yleensä tilaatte.?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: