28.9.2016

HARMAA, LÄMMIN JA PEHMEÄ SYYSTAKKI

Heipä hei! Tämän kertainen postaus liittyykin syys- /talvitakkeihin. Joko te olette löytäneet omanne vai onko aikaisempien vuosien takki vielä hyvässä kunnossa ja käypä?

Kerrankin minä olen ollut ajoissa mitä tulee syys- ja talvitakkeihin. Minä nimittäin kotiutin eräästä verkkokaupasta reilu viikko sitten uuden syystakkini. Tarkoituksenani oli siis löytää joko paksuhko, tumma ja hupullinen villakangastakki talveksi tai sitten sellainen siistimpi hupullinen syystakki. Olen jo aikoinaan etsinyt tällaisia, kriteerit täyttäviä, takkeja kirpputoreilta, mutta kun sieltä ei ole tahtonut löytyä, niin sitten olen siirtynyt seuraavaksi alennusmyyntien tullessa selailemaan verkkokauppoja. No, kuten varmaan arvaatte, niin aikaisemmin himoitsemastani takista on aina ollut joko oma koko loppuunmyyty tai sitten koko takkia ei enää ole ollut.

Tänä vuonna ajattelin, että hankin edellä kuvaillut takit sitten uutena, ja ajoissa, jos vaan osuu kohdalle kohtuulliseen hintaan. Eipä tuo itselle mieluisan takin löytäminen ole siltikään kovin helppoa ollut. Voi kuinka vaikeata onkaan löytää hupullista hieman siistimpää takkia, ja jossa olisi vielä jokin juju mukana. Selailin useampia verkkokauppoja ja merkkejä, mutta ei, ei vaan tuntunut löytyvän. Kunnes sitten. Eteeni osui aivan ihana ja oman näköinen syystakki. Ainoa miinus löydössäni oli se, että olisin halunnut kyseisen takin vielä paksumpana versiona talvitakkinakin. Olisin mieluusti ostanut takin syystakiksi harmaan värisenä ja talvitakiksi mustana tai tumman harmaana. Noh, mutta tämä kun ei ollut mahdollista, niin kotiutin tuon syystakin vaalean harmaana (eihän sitä tiedä jos se huippu talvitakkikn vielä löytyy).

Aivan helpolla en tuotakaan takkia saanut sen löydettyäni, sillä bongasin takin ensin verkkokaupasta, mutta halusin kumminkin nähdä ja sovittaa takkia ihan livenä, sillä olen melko nirso takkien suhteen. Ei auttanut kun lähteä sovittamaan takkia liikkeeseen. Ja niitä liikkeitä sitten kierreltiinkin, nimittäin tuota mallia ja sitä pienintä kokoa ei tietenkään löytynyt kyseisen merkin liikkeistä mistään. No, näin ainakin, että takki muuten vastasi odotuksiani. Kotiin päästyäni, äkkiä koneelle ja ostoskoriin. Kas, eipä ollut enää oikeata kokoa. Pari päivää klikkailin eri verkkokaupoissa kunnes löytyi tuo oikea koko ja nyt se komeilee jo henkarissa, JES!

Niin pitkä on joskus takin tie, mutta kyllä se odotus kannatti.:)




 Erityisesti tykkään takissa tuosta väristä, villan "karheasta" ulkonäöstä, hupusta ja noista "väärinpäin" olevista saumoista.

3 kommenttia:

  1. Ompas hyvän näköinen takki :) Onko minkä merkkinen? Tarviisin samantyylisen itsekkin. Lyhyen mallinen mulla on mutta tälläinen pitkä jossa on huppu olis kyllä tosi kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää takki on kyllä niin kiva. Merkiltään ja malliltaan on siis Vilan Vicille.
      Huomautuksena, että tässä takissa ei ole siis vuorta. Itse halusin tämän siitä huolimatta, sillä puen usein muutenkin pikku pakkasilla villatakin päälle. Mielestäni on myös melko isoa mitoitusta, sillä tarvitsin koon xs, s-koon sijaan.

      Poista
    2. Kiitos tiedosta :) Vilan vaatteet onkin mun suosikkeja ja niitä tulee hommattua vero modan lisäksi.

      Poista

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: