26.9.2016

SISUSTUSOKSA

Kävimme tässä jokin aika sitten ihastelemassa Finnmarin tehtaanmyymälässä. En ole aikaisemmin sinne asti päässyt, vaikka monesti on käynyt mielessä, että sinne on päästävä. Paikka kyllä yllätti minut täysin. Luulin, että siellä olisi vain muutamat kynttilät alennuksessa, mutta ei. Tehtaanmyymälässä oli monen monta huonetta, joihin oli tehty toinen toistaan hienompia ja kauniimpia yhdistelmiä. Lisäksi myymälässä oli mukava kahvio liikkeen keskellä.

Uskon, että tuo paikka on näkemisen arvoinen myös ennen joulua, mikäli mielii jouluostoksille kauniiden asioiden pariin. En tiedä uskallanko itse lähteä tuonne joulun aikaan, sillä tuolla voi pää mennä pyörälle, jos ei se sitä tehnyt jo nyt toinen toistaan kauniimpien sisustustavaroiden keskellä. Eli saattaapi olla, että tämän joulun paketeista löytyy kynttilä jos toinenkin, saa nähdä.

Itse löysin myymälästä kaikkea kivaa, vaikka varsinaisesti mitään en lähtenyt sieltä ostamaan. Ostoskoriin tarttui siis tyynyliina koristetyynyinensä, puuvillainen viltti, lehtien säilytyskori ja koristeoksa. Kaikki muut ovat päässeet jo käyttöön paitsi tuo koristeoksa, tai kyllä sekin jo on olohuoneessa mutta kaipaisi jonkun vaasin sekä muutamat timanttikoristeet tai pienet valot. En vain ole vielä osannut päättää mitä siihen laittaisin. Tuo oksa taisi olla reilut parikymppiä ovh:lta mutta minä kotiutin tuon epäkurantin oksan parilla eurolla. Tämän pikku vikansa vuoksi oksa kaipaakin hieman koristelua. Keksiikö joku kenties muita ehdotuksia oksan koristeluun?



2 kommenttia:

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: