28.6.2016

UUSI MATTO JA KESÄN ENSIMMÄINEN MATTOPYYKKI

Hiphei! Nyt on sellainen tilanne, että tämän talon matot täytyisi jonkun pestä. Ihan hirveästi meillä ei mattoja (onneksi) ole, mutta jokainen niistä taitaa nyt olla enemmän tai vähemmän likaisena, joten jotain olisi asialle tehtävä. Ei auta itku markkinoilla, miestä hihasta kiinni ja matonpesupaikoille. Nyt täytyisi etsiä se lähin matonpesupaikka vielä. Myönnän, olen käynyt kotipaikkakunnalla pesemässä mattoja ainakin kahtena vuonna sieltä pois muuton jälkeen.

Tähän väliin täytyy esitellä meidän uutukaisin matto (tai on niitä kaksikin), jonka taisin ostaa tuossa lopputalvesta. Löytyi muistaakseni Luhdan outletista alennettuun, edulliseen, hintaan. Yksi huono puoli noissa edullisissa matoissa on, ne ryökäleet kun ovat niin velttoja, että tuskin kestävät yhtä montaa pesua kun kunnon entisajan matot. Ovat muuten myös vaikeampia imuroida.



Ei kovin synkkä vaikka musta onkin. Ihanan kevytkin (niin silmälle kun kantajalle) vaikka kokoakin on. Mitäs pidätte?

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitoksia, minä myös tykkään tuosta matosta. Ja jos musta väri tuntuu liian synkältä niin sitten toinen astetta valkoisempi matto takaisin lattiaan.:)

      Poista
  2. Hyvän näköinen. Toi valkoinen keventää.
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
  3. Näyttää hienolta matolta!
    Kivaa perjantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ollut ehdottomasti yksi parhaista ostoksista lähiaikoina, vaikka epäilinkin alkuun. Saa nähdä miten matto kestää pesun.:)
      Oikein mukavaa perjantaita ja viikonloppua myös sinulle!

      Poista

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: