21.6.2016

PIONEJA JA KESÄN ODOTUSTA

Hellou pitkästä aikaa ja oikein mukavaa kesän 2016 alkua!
Seuraava postaus on antanut odottaa itseään jo melko kauan, taitaa edellisestä postauksesta olla aikaa monen monta kuukautta, mutta mahtuu se silti tämän vuoden sisään. Aina välillä olen käynyt kurkkaamassa täällä, mutta en ole saanut kirjoitettua mitään. Jokunen kuva on tullut tässä matkan varrella otettua ja kaikkea kivaa osteltua, mutta niistä myöhemmin

Tiedättekö, kyllä tuo kesä taitaa olla todella tuloillaan, tälle päivää on nimittäin luvattu melko lämmintä ilmaa. Juuri tuossa ihastelin pestyjen ikkunoiden takaa (kyllä ne on pesty jo moneen kertaan tänä vuonna) kuinka pionit alkavat aukeamaan, tai yksi on jo auennutkin. Taidan nipsasta sen sisälle maljakkoon, jos löytäisin vielä luonnonkukkia sen kaveriksi.

Kuva kuitenkin vielä viime vuodelta, nappaan teille tämän vuoden pionista kuvan heti kun sen raaskin leikata maljakkoon. Kuvassa  pionien vieressä on Aarikan Ruustinna kynttilänjalka, oi kuinka ihana sekin on.



2 kommenttia:

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: