24.6.2016

KESKIKESÄN JUHLA - JUHANNUS

Nyt se on täällä, nimittäin tuo keskikesän juhla eli juhannus. Kuinka teillä on tapana viettää juhannusta? Onko teillä tapana käydä kokolla? Vietättekö mieluummin juhannuksen kaupungissa vai maalla, kotona vai mökillä, isossa vai pienessä seurueessa, festareilla vai rauhallisesti?

Entä mitä sitten puuhastelette juhannuksena, vietättekö sitä grillaillen, syöden, juoden, pelaillen, uiden, saunoen, kokolla käyden ja muuten rentoutuen.

Tummennettuna olevat kuuluvat ainakin meidän juhannukseen. Ja mikäli meillä olisi mökki, niin varmasti myös saunoisimme ja uisimme paljon, vaikka en kova saunoja olekaan ja hyvin hyvin arkajalka ja kylmähinen, niin ehdottomasti ottaisin mökkeily tavaksi juhannus saunan ja uinnin.


Ps. ostin miehelle synttärilahjaksi tuollaisen valkoisen säästölippaan. Mielestäni oli niin ihana eläinrakkaalle miehelle.

2 kommenttia:

  1. Me vietettiin juhannus täällä meidän kotona, mummulassa. Kaikki kuudesta lapsesta ei päässyt tulemaan, kaksi lastenlasta oli mukana, mutta osalla porukasta juhlittiin juhannusta. Oltiin eka päivä ulkona ja grillattiin, syötiin ulkona. Toisena päivänä satoi, niin oltiin sisällä.
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
  2. Kovin on siis ollut samanlainen juhannus kun meilläkin.(: Oli kyllä niin nätti ilma juhannuksena että. Tällaisia juhannussäitä lisää myös tulevina vuosina.

    VastaaPoista

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: