10.12.2015

KEITTIÖREMPPA JATKUU

Nyt jatkuu pitkästä aikaa keittiöremppa -postaukset. Eli nyt olisi vuorossa työtasonkiinnittäminen, altaiden kiinnittäminen työtasoon ja välitilan laatoittaminen. Näistä vaiheista ei ole paljon kuvia, sillä on ollut ilmeisen tarkkaa puuhaa.

Nämä vaiheet ovat erityistä tarkkaavaisuutta vaativia erityisesti siksi, että meille kaikille on varmasti tärkeää, missä kohtaa allas tulee olemaan ja että on oikeassa kohtaa myös kaapistojen ja putkien kannalta. Altaan reiän mittaamiseen ja leikkaamiseen löytyy youtubesta erittäin hyvä video, joka kannattaa katsoa ja sitä noudattaa. Löytynee hakusanoilla "keittiön altaan asentaminen". Mielestämme siinä oli hyvin tarkasti ja yksityiskohtaisesti käyty vaihe vaiheelta asentaminen läpi. Myös altaan mukana tulee useimmiten asennusohjeet.

Hieman sitä joutuu aina kikkailemaan, jotta saa putket ja sähköt astianpesukoneeseen kuten kuvasta näkyy.


Siinä se allas nyt istuu kaikessa komeudessaan. 


 Välitilan laatoitus käynnissä tässä kuvassa.

Tässä vaiheessa sitä alkaa jo viimeistään innostumaan keittiön valmistumisesta vaikka tehtävää onkin vielä vaikka kuinka paljon.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: