14.12.2015

KEITTIÖHANAN KIINNITTÄMINEN JA SÄHKÖJEN KYTKEMINEN

Tilasimme putkimiehen ja sähkömiehen kun olimme saaneet altaan paikoilleen. Tästä alkoikin armoton laatikkojen kasaaminen, niiden paikoilleen laittaminen, ovien ja saranoiden kiinnittäminen, välitilan laatoituksen viimeistely, seinien viimeistely ja mitä näitä nyt vielä kaikkia olikaan.:)

Putkimies ennätti paikalle ensin ja hyvä niin, niin saatiin vedet kulkemaan keittiöön. Se tunne kun tiskit saa tiskikoneeseen ja muutenkin vesi kulkee muuallakin kun kylpyhuoneessa ja vessassa.:) Tosiaan putkimies teki hanalle reiän, tarkisti pesukoneen kytkennät, testasi että paine kiertää oikein kaikissa putkistoissa ja ettei mikään putki/liitos vuoda sekä että allas vetää ja että altaan täyttyessä vedet eivät mene pöydälle/lattialle vaan palautuu takaisin altaaseen.

Sitten muutama sana noista sähköistä. Meillä ei alettu tekemään mitään isompia sähköjen muutostöitä, koska kumminkin asumme taloyhtiössä eikä tämä asunto tule olemaan meille se viimeinen asunto. Pyrimme sähkötöillä ja keittiön valojen muutoksilla siihen, että sähköt/valot olisivat mahdollisimman käytännölliset meille ja mahdollisille tuleville asukkaille. Eli tämä tarkoittaa sitä, että kun aikaisemmin meillä täytyi kävellä koko pimeän keittiön poikki, jotta sai valot päälle, niin nyt lähettimen avulla saimme katkaisimen heti ulko-oven puoleiseen päätyyn. Näin on mukavampi tulla keittiöön ruokakassien kanssa. Samalla kun keittiö laitettiin uusiksi, halusimme että myös valot kokisivat uudistuksen. Keittiömme sai siis kattoon led-valot ja kaapistojen alle laitettiin led-nauhaa. Näin keittiöstä tuli myös valoisampi.

Valitettavasti näistä töistä ei tullut napsittua yhtään kuvia, koska halusimme antaa työrauhan putki- ja sähkömiehille, mutta muutoksethan näette sitten valmiista kuvista, jotka yritän etsiä jo seuraavaan postaukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: