6.12.2015

JOULULAHJAOSTOKSIA

Mistä oli itsenäisyyspäivän aatto tehty. Eli eilinen aamu meni laiskotellessa ja päivä jouluoostoksilla. Saimme aika hyvin ostettua joululahjoja lapsukaisille, tädeille ja enoille sekä vanhemmille. Jokunen lahja kyllä jäi vielä ostamatta, mutta jos ensi viikonloppuna ottaisi uusiksi näiden loppujen osalta. Pikku hiljaa hyvä tulee, varsinkin jouluostoksilla, siellä nimittäin oli muutama muukin. Miehelle en ole ostanut vielä joululahjaa, mutta pari ideaa olisi, mitä joulupakettiin käärin.

Minulla ei ole aiemmin ollut juurikaan sitä joulufiilistä, se on vaan piileksinyt jossain. En tiedä onko syy siinä, että meillä poltetaan kynttilöitä ympäri vuoden ja jouluvalojakin on purettu kaapin perukoilta pikku hiljaa, niin ei ole sitten niiden myötä päässyt joulu hiipimään. Mutta nyt on pakko myöntää, että tuo jouluostoksilla pyöriminen, muutamat ostetut joululahjat ja kotiin ostettu amaryllis taisivat hieman edes auttaa joulufiiliksen löytymisestä.

Jouluostoksille lähdettiin melko vilpoisissa tamineissa, sillä kaikki varmasti ovat kokeneet ne hikikarpalot selässä ja otsalla, kun ramppaa kaupasta toiseen talvitakki päällä. Koska ulkonakaan tuo ilma ei ole mikään kylmä, niin päätin pukea ylleni yhdet jo pitkään olleista lemppari vaatteistani.







Nyt taidan mennä jatkamaan yhtä projektia, jotta saan toisenkin myrskylyhdyn etupihaa koristamaan. Joten, oikein hyvää itsenäisyyspäivää!!


1 kommentti:

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: