24.6.2013

MATTO HUONEEN MUKAAN.


 MATTOVA.

Mikä on pieni, pyöreä ja pehmeä.? Se on meidän uusi tulokas eli pienen huoneen matto. Matto majoittautui siis tuohon remppaamaamme pikku "makkariin". Ihanaa, sillä akustiikka ei oikein ollut kohdillaan tuossa huoneessa. Tai oli, mutta kaiku on kauhea, mutta hyvin oletettu vieras, kun ainoa pehmeä materiaali koko huoneessa on yksi ikkunaverho. Täysin tuo kaiku ei ole lopettanut vierailuaan meidän pikkuhuoneessa matonkaan ilmestyttyä, mutta kertoi pikku hiljaa alkavansa etsimään uutta kotia eli varokaa.!! Kait sitä täytyy alkaa miettiä seinien rei´ittämistä, jotta kaiku todella muuttaisi jollekin muulle. Hätiköidä en aio silti, vaan täytyy oikeasti tulla jokin hieno taulu, hylly, peili tai jokin muu sellainen vastaan ennen kuin täällä ryhdytään toimeen.
Tässä tämä vanhempieni meille kotiuttama matto. Kyllä tällaisella matolla kehtaa istuskella "kristallekruunun" alla. Mieheni oli ihmeissään  kun tämä ilmestyi meille täysin "yllättäen" hänen syntymäpäivillään. Kröhöm, tätähän ei oltu suunniteltu, mittailtu ja vielä kerran suunniteltu mitenkään etukäteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: