20.6.2013

LEIMASINVARASTON TÄYTTÖÄ.

TEKSTILEIMASIMET.

Ostin muutaman leimasimen käytettynä. Tekstileimasimet ovat mielestäni suhteellisen kalliita mutta antavat korttiin sen viimeisen silauksen. Oma käsialani ei ole mitään kaikkein kaunein (ei rumaakaan, mutta itse en ole tyytyväinen :)), joten mieluummin teen tekstit kortteihin leimasinten avulla. Harmi vaan, että samoja tekstejä ei voi käyttää useaa kertaa, varsinkaan näitä jouluisia tekstejä. Yleensä teen joka vuosi melko samanlaiset kortit jokaiselle, että ei käy kömmähdystä ja joku saa saman kortin useampana vuonna. Tämän estämisessä tämä blogi on ollut myös loistava juttu. Voin käydä aina katsomassa kuka on saanut jo minkäkin kortin.
Tekstien pohjalta lähtikin idea parin seuraavan vuoden joulukortteihin. Toiseen ehkä olisikin sopivat leimat, tarvitsisin vielä vaan yhden stanssin lisää.:) Pari ideaa siis lähti liikkeelle, saa nähdä pääseekö niistä kumpikaan toteutukseen asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: