29.5.2013

HELMIÄ JA PIIKKILANKAA - PAIDAN TUUNAUSTA...


DIAMONDS

Arvatkaapa, mitä näistä on tarkoitus tehdä.? No, olen tainnut aikaisemmin mainitakin. Nämä olisi tarkoitus näperrellä erääseen mustaan kauluspaitaan, joka on täällä jo vilahtanut. Löysin vihdoin sopivia helmiä tähän tarkoitukseen. Vielä tosin en ole kokeillut meneekö noista helmistä neula läpi. Tällä viikolla ei kyllä ehdi näpertelemään, sillä nyt on työn alla ollut tosiaan tuo kylpyhuoneen katon maalaus, josta uupuu vielä parin listan maalaus sekä olen etsinyt kissojen ja koirien kanssa jälleen kesäkukkia, mutta niistä enemmän myöhemmin.



-Valkoisia helmiä. -


Myyjä täti sanoi, että helmien pitäisi kestää pesua kun olivat jotain "hyvää" merkkiä. Saas nyt nähdä. Ystäväni antoi hyvän neuvon, ei kannata kaikkia helmiä ommella samalla langalla, sillä jos lanka katkeaa niin kilinkolinkilinkolin, tiedättehän.;D Tarkoitus olisi siis laittaa näitä helmiä ainakin paidan kalukseen ja ehkä myös taskuihin. Tekisi hieman mieli vaihtaa myös napit, mutta taidan pitäytyä alkuperäisissä kumminkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: