6.5.2013

ETEISEN SÄILYTYSTILAA - NAULAKKO...

GARDEROBE.

Eteisemme kaipasi lisää säilytystilaa, sillä taustalla näkyvä vaatekaappi vetää sisäänsä talvisin hädin tuskin meidän takit. Tarkoituksena oli ostaa eteiseen ainakin väliaikaiseksi ratkaisuksi ihan perus pystynaulakko. Kuinka vaikeaa tuon metsästäminen sitten olikaan. Kiersimme läpi varmaan kaikki tämän kaupungin sisustusliikkeet. Naulakkoja oli kyllä jos jonkinlaista käppyrää, mutta mieleistä ei tahtonut löytyä. Jonkin lisän antoi myös naulakon saama budjetti, sillä tuolloin emme vielä tienneet kuinka ideaali tuo on meidän käyttöön.

 Tällainen sitten löytyi...


 Väri vaihtoehtona oli myös valkoinen, joka yleensä iskee minun silmääni enemmän, mutta koska emme halunneet naulakon olevan se the juttu eteisessä, niin valitsimme tumman vaatekaapin värin lähinnä olevan vaihtoehdon. Tarkoituksena on vielä joskus ostaa tuohon naulakon viereen jonkinlainen ?valkoinen? senkki/lipasto. Tällä hetkellä ei ole sopivaa vielä löytynyt. Tahtovat olla niin matalia kaikki vaihtoehdot.

Mitäs pidätte tällaisesta halppis naulakosta.? Onko mieleenne liian yksinkertainen, tökerö tai vanhan aikainen ratkaisu.?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: