20.2.2013

REMONTOINNIN KOHTEENA MAKUU- / OLESKELUHUONE

Ajattelin, että raotan pikku hiljaa uuden asuntomme sisustusta tänne. Saatte siis nähdä sekaisia muuttokuvia, joita jo olettekin nähneet, kuin myös kuvia huoneista alkuperäisillä tapeteilla ja eri elementeillä sekä jossain määrin myös valmiita lopputuloksia. Itselläni on vielä pohdinnan alla, että kuinka yksityiskohtaisia kuvia laitan tänne asunnostamme. Toisaalta haluan pitää omat henkilökohtaiset asiat itseni, meidän ja läheistemme tiedossa, en jaella niitä kaikille. Mutta varmasti tulen remontin etenemistä myös täällä esittelemään jonkin verran, sillä tykkään myös itse saada vinkkejä ja ideoita mm. blogeista. Ja ennen kaikkea teidän lukijoiden mielipiteet ja vinkit ovat tärkeitä.

Kaiken kaikkiaan siis pari-kolme huonetta päätyy remontin alle, pikku makkari, olkkari ja keittiö. Makkari ja olohuone tullaan mitä todennäköisemmin tapetoimaan ensimmäiseksi sekä keittiöön tarvitsee jossain vaiheessa vaihtaa keittiönkaapit, tasot ja hanat. Tekemistä siis riittää jonkin verran, mutta tarkoituksemme on rempata asuntoa pikku hiljaa. Lisäksi emme joudu tekemään remonttia kaksin, vaan molemmat vanhempamme varmasti auttavat meitä. Isäni on mm. ilmoittautunut tapettivastaavaksi ja äidiltäni olen saanut vinkkejä tapetin ostoon sekä lainaksi kasan sisustuskirjoja.:)

Nyt esittelen teille yhden remontoinnin alle jo päässeen huoneen. Ensimmäiseksi voisin vilauttaa kuvia, miltä tuo pikku makkari näytti kaikessa värikkyydessään. Ei varmaankaan jää epäselväksi, missä tarkoituksessa huone on aikaisimmilla asukkailla ollut.:) Huone on siis tyhjillään vielä, paria huonekalua lukuun ottamatta. Tässä näette huoneen seinän pinta-alan.



Ensimmäisen huoneen lähtökohdat. Tästä lähdetään liikkeelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: