24.2.2013

TAPETIN POISTO JA TAPETTI MAKKARIIN

Kyprokkiseinä olisi nyt aika naturellina! Jesh!

Makkarin tapetointiurakka eteni yhtenä lauantai päivänä seuraavanlaisesti. Ensin tarkoituksena oli maalata tuo sininen väri piiloon valkoisella peitevärillä, mutta alta paljastui sen verran monta kerrosta vanhaa tapettia, että päädyimme repimään tapetit maaleineen seinästä pois.  Halusimme tehdä urakan kunnolla, emmekä ottaneet sitä riskiä, että tapetit tulisivat alas hetken päästä liisteröinnistä. Joten tapetit kostutukseen ja ei kun repimään.

Käytimme kostutukseen ihan vain vettä, suihkuttamiseen suihkepulloa ja tapetin irrottamiseen jääskrapoja sekä tapetin irrottamiseen tarkoitettua lastaa. Aloittaessamme repimisen, kello oli jo sen verran paljon, että remonttikaupat eivät olleet enää auki, joten miehet lähtivät etsimään jääskrapoja. Äitini kanssa jäimme juustohöylän, veitsen ja yhden tapetinpoistolastan kanssa ahertamaan. Kyllä siinä jokunen tunti vierähti (neljään pekkaankin) repiä yhden huoneen moneen kerrokseen laitetut tapetit. Mutta nyt tuo urakka on valmis ja voimme etsiä hyvillä mielin tapetteja.




- Kyprokkiseinä naturellina odottamassa uutta pintaa. -


Tämän remontointi urakan jälkeen voi todeta, että ainakin yksi huone on riisuttu rakennusvaiheeseen ja remontoitu itse mieleisekseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: