25.10.2016

HAY TARJOTINPÖYTÄ OLOHUONEESEEN

Tällä kertaa ajattelin päivittää teille hieman lisää olohuoneen nykyistä sisustusta. Uusia huonekaluja tai tavaroita emme ole oikeastaan ostaneet juurikaan, mutta huonekalut ja tavarat ovat vaihtaneet paikkaa ja jotain on hieman tuunailtukin. Tällä kertaa kuva on olohuoneen pitkän seinän vastakkaiselta puolelta eli tätä nykyä televisioseinältä. Kuvassa näkyy paljon jo tuttua kuten mm. isäni tekemät tikkaat, appiukon tuunaama ikkunakehyspeili, maalaamani televisiopöytä, kirpputorilta löydetty puinen kynttilänjalka, huopakassi ja kukkapylväs, joka maalattu myös valkoiseksi sekä valkoinen matto, joka on löytänyt taas lattiaan mustan maton tilalle.

Uutena asiana olohuoneessamme on, kuvassakin näkyvä, Hay:n valkoinen suorakaiteen muotoinen tarjoilupöytä. Aivan uusi tuo pöytä ei kylläkään enää ole, sillä on sekin jo useampi kuukausi sitten saatu lahjaksi, mutta en ole tainnut tulla kuvailleeksi sitä vielä tänne. Olen kyllä tykännyt todella tästä pöydästä. Se on mukavan simppeli ja hyvän kokoinen. Olohuoneessa aiemmin ollut itse tuunattu pyöreä pöytä on kesän ajan toiminut puutarhapöytänä. Ensi kesäksi joudun uusimaan tuon pöydän levyn, sillä en aikoinaan pöytää suunnitellut ulkokäyttöön ja sen näköinen on nyt myös tuo pöytälevy.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: