6.7.2016

VAATEKAAPIN TYHJENNYSTÄ JA ASUKOLLAASEJA

Olen jäänyt koukkuun tähän asukokonaisuuksien luomiseen, kuten olette varmasti täältäkin jo huomanneet. Olen aina tykännyt vaatteista, tykkään että ne näyttävät oman tyylin mukaisilta (tyyli kyllä muuttunut ajansaatossa) ja tuntuvat mukavilta. Myönnän, että minulta löytyy monta vaatetta, jotka miellyttävät omaa silmää, mutta niitä ei vaan tule pidettyä. Nämä vaatteet, jotka miellyttävät omaa silmää, mutta ovat silti jääneet pitämättä voidaan jakaa ainakin kolmeen eri kategoriaan: niihin jotka eivät tunnu mukavilta/omalta päällä, niihin jotka eivät löydä vastapariaan vaatekaapista ja niihin joille löytyy käyttötarkoitus vain harvoin.

Mielestäni vaatteissa on tärkeää kokea itsensä itsevarmaksi, mikä olisikaan inhottavampaa kun pohtia hameen lyhyyttä tai farkkujen tiukkuutta, sen sijaan että saisit keskittyä itse asiaan kuten kavereiden kanssa jutusteluun, koulussa esityksen pitämiseen tai töissä palaveriin.
On myös tärkeää, että vaatteet sopivat yhteen, jolloin annat huolitellun vaikutuksen ja usein myös tunnet itsesi tällöin valmiiksi isoihinkin koitoksiin. Sitten on tämä viimeinen joukko vaatteita, joita vaan täytyy olla vaatekaapissa esimerkiksi hääjuhlia varten. Näitä asioita koitinkin pohtia kun siivoilin tuossa vaatekaappiani, eli mikä on se todellinen syy miksi jotkut vaatteet lojuvat kaapissa ja tulevatko ne tekemään sen myös jatkossa. Jos en uskonut pukevani vaatetta lähiaikoina tai edes keksinyt, minkä kanssa voisin vaatetta käyttää, niin heitin vaatteen surutta kirpputorille menevään kasaan. Myönnän, paljon jäi varmasti vielä vaatteita, jotka jatkavat hyllyillä notkumista, mutta askel parempaan ja ennen kaikkea siistimpään vaatekomeroon.

Uskon, että nyt tehdessäni useampia erilaisia asukokonaisuuksia, minulle selkiytyi entisestään minkälainen oma tyylini on, mitä vaatteita voin yhdistellä keskenään ja mitä vaatteita tulisi mahdollisesti hankkia, jotta vaatekaapista tulisi vielä käyttökelpoisempi. Tässä siis muutama puute vaatekaapissani: valkoinen ja sininen ohut neule, mustat ja valkoiset caprit ja jokin kevyt ja siisti valkoinen hihaton/paita. Aivan perusjuttuja siis.

Nyt täytyisi siis kurkata tuonne omaan vaatekaappiin ja yhdistellä sieltä vastaavia asukokonaisuuksia kun mitä kollaaseihin sain koottua sekä mahdollisesti kuvata ne (en varmasti saa aikaiseksi:)), että muistan kiireisenä aamuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: