10.7.2015

MUSTAVALKOINEN MATTO OLOHUONEESEEN...

Hellou ja hyvää kesää!!

Pitkä blogi hiljaisuus takana, ei vaan ole tuo kirjoitus luistanut, mutta jos sitä pikku hiljaa alkaisi palaamaan tänne. Jonkin verran on tullut kuvailtua sisustus ja vaateostoksia sekä tuota pihamaata tämän tauonkin aikana, ja niistä voisinkin lisäillä tänne ensimmäiseksi kuvia. Samalla voin kuulostella, miltä se tuntuisi jos palaisi kirjoittelemaan tänne hieman useammin kun kerran puoleen vuoteen.

Tosiaan, jonkin verran on tullut kuvailtua (enemmänkin olisi voinut) eikä kuvailu into ole erityisemmin laantunut, kiitos tuon uuden kameran, mutta ne kuvat ovat vaan jääneet koneelle eivätkä ole tänne asti ikinä päässeet. Lisäksi olen niin huono kantamaan tuota kameraa joka paikkaan. Usein huomaan sanovani, "hups, se kamera jäi kotiin".:)

Ensimmäisenä saatte silmäyksen millaisen uuden maton olen ostanut koristamaan olohuonetta. Matto on tällainen mustavalkoinen kevyehkö puuvilla matto. Nyt kuvasta katsoessani, niin hiemanhan tässä saattaa olla vivahteita itämaiseen tyyliinkin. Todella kiva lisä olohuoneeseen.

En tiedä muistatteko, mutta olohuoneessa oli aikaisemmin vaalea karvamatto, mutta nyt se sai kaverikseen hieman kevyemmän ja kesäisemmän maton. Nämä siis vuorottelevat olohuoneessa vuodenajan ja oman mielen mukaan.



2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia!:) Pikku hiljaa alkaa näyttämään siltä kun haluaisikin, pienin harppauksin kohti unelmaa.:)

      Poista

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: