13.10.2014

KORTTIASKARTELUA - SÖPÖJÄ SIILEJÄ

Tosiaan, pitkä bloggailutauko takana. Ei vaan kerta kaikkiaan ole tuntunut olevan oikein mitään sanottavaa, mutta kuvia on kertynyt jos jonkin verran. Niitä aionkin teille tänne jakaa seuraavaksi. Olen siis tehnyt muutamia löytöjä ostosrintamalla, askarrellut kortteja ja hieman tuunaillut ja neulonutkin.

Ensimmäiseksi voisin esitellä teille miehelleni tekemän pika raapustuksen eli siis vuosipäivä kortin. En muista koska olisin viimeksi piirtänyt itse, tai nytkin piirsin mallista. Pikainen tutkailu internetin maailmaan, josta sainkin aiheen korttiin. Piirsin kaksi noita äkäistä siiltä tuohon korttiin, koska ovat niin hellyyttäviä. Pieni sepustus kortin taakse ja vola! Tässä sain samalla käyttää liituja, jotka löysin ja joita innostuin käyttämään taas pitkästä aikaa.


Tässä teille luonnostelua siilistä ja itse kortti.




Mies aina pelleilee, kun askartelen, että "Siitäkö tulee mulle yksi kortti". Noh, nyt sai saamansa pitään, piikikkäitä siilejä..:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: