25.8.2014

UUTTA VALKOISTA ASTIASTOA - IITTALAN TEEMA ASTIASTO


Itseltäni löytyy kattava kokoelma Pentikin Inkivääri astiastoa. Olen sitä aloittanut keräämään aikoinaan, kun pääsin ylioppilaaksi. Sitten myöhemmin olen kerryttänyt astiastoa itse tekemällä löytöjä huuto.netissä ja kirpputorilla. Tällä hetkellä astiastoa on kertynytkin sen verran, että sillä on pystynyt kahvittamaan helposti 30 henkisen juhlakansan ilman, että on tarvinnut ottaa teekuppeja kahvikuppeina käyttöön.:)

Tykkään kyllä todella tuosta inkivääri astiaston ulkonäöstä ja laadusta yhä, mutta tuo vihertävä väri on hieman alkanut jo kyllästyttämään. Lähinnä ongelmana on se, että kuppien ja lautasten ollessa vihreät on niihin vaikea yhdistää eri värisiä servettejä ja pöytäliinoja. Välillä olisi hauska hieman hullutella/teemoittaa kattausta.

Tästä johtuen olen jo jonkin aikaa haikaillut valkoisen kahviastiaston, ja erityisesti teema astiaston perään. Tuo astiasto olisi niin kevyt, ajaton, puhtoinen ja helposti yhdisteltävissä muuhun kattaukseen ja sisustukseen. Kuinka mukava olisikaan pitää joskus teemabileet, niin että tuo teem näkyisi myös kattauksessa. Noh, pientä helpoitusta sain tähän asiaan tuossa jokin aika sitten. Osuin nimittäin eräälle nettikirppikselle juuri oikeaan aikaan ja "voitin" 12 kpl kuppeja ja tasseja todella edulliseen hintaan. Hieman epäröin aluksi tuota kupin pientä kokoa, mutta en voinut olla ostamatta niitä kokeiluun. Tähän mennessä ole ollut todell tyytyväinen. Meillä siis isot kemut menevät Pentikin astioilla ja hieman pienemmän kahvittelut sitten Teemalla.:D

Putipuhtaat Teema mukit odottavat käyttöä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: