15.7.2014

VUODEVAATTEIDEN UUDET TUULET...

Tällä hetkellä ajankohtaisena oli vuodevaatteiden uusiminen, tai voiko sitä uusimiseksi sanoa kun vanhat vain ovat pieniä nykyiseen sänkyymme. Kun ostimme uuden ja isomman sängyn, niin luonnollisesti myös lakanat jäivät pieniksi. Nyt näin alennusmyynti aikaan oli oiva hetki tarttua tilaisuuteen.

Vanhassa 120cm sängyssä olemme käyttäneet osaksi samoja lakanoita, joita mieheni käytti 90cm sängyssä, ja osaksi uusimme lakanoita, kun siirryimme 120cm sänkyyn. Emme vaan tuolloin tajunneet ostaa hieman vielä leveämpää lakanaa tulevaisuutta varten.:) Onneksi pari lakanaa oli sellaisia, jotka kävivät myös 160cm sänkyyn. Parilla lakanalla kyllä vielä selviää, mutta on kiva, että lakanoita on eri sävyisiä, jotka mätsäävät sitten myös pussilakanoihin.

Kuten yllä mainitsinkin, kipasin alennusmyyntien ollessa käynnissä, hakemaan anttilasta muutaman lakanan. Matkaan tarttui mintun vihreä ja beigen sävyiset lakanat. Olin jo aiemmin ehtinyt ostaa harmahtavan lakanan, joten nyt näillä kolmella tai siis yhteensä viidellä lakanalla luulisi pärjäävän hetken.

Lakanoiden hintapolitiikka on mielestäni hieman vinksahtanut. Jos miettiin lakanoiden materiaalia, niiden ompelemista ja sitten itse hintaa, niin jokin ei kyllä täsmää. Kangashan on kyllä 100%:sta puuvillaa, mutta kovin ovat lakanat ohuita nykyään ja lisäkis ompeleminen ei voi olla kovin kallista, koska suoraahan tuossa saa posottaa ompelukoneella. Mutta sitten itse hinta, halvimmastakin 240cm x 270cm leveästä lakanasta saa maksaa sen 20€. En muista olivatko nämä normaalihinnaltaan vieläkin kalliimpia kappalehinnaltaan. Näitä kun nyt vaan on aina välillä pakko ostaa ja uusia.

Kuinka ihanaa onkaan käydä nukkumaan kun lakanat ja pussilakanat ovat sävysävyyn. Kyllä minulla ainakin mieli lepää ihan erilailla.:) Onko täällä muita näistä pienistä yksityiskohdista nauttivia.?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: