8.7.2014

ETEISEN PURNUKOITA - IITTALA

Eteinenhän on se ensimmäinen katseen vangitsija, jonka vieraat näkevät. Useimmiten eteiset ovat pieniä, varsinkin yksiöissä, kaksioissa, kolmioissa, rivitaloissa ja kerrostaloissa. Vaikka eteiset ovat useimmiten kooltaan pieniä, on niiden käyttötarkoitus suuri. Eteinen toimii tosiaan sisääntulo väylänä, tilan jakajana, huoneisiin meno reittinä ja mahdollisesti säilytystilana. Mitä te säilytätte eteisessä tai mitä eteisessä tarvitsee teidän mielestänne olla.?

Meillä pikkueteiseen jätetään kengät ja parille takillekin olisi tilaa, mutta emme itse pikkueteisen naulakoita käytä hyödyksi tällä hetkellä. Tuo varsinainen aula/eteinen on sitten hieman isompi ja meille onkin tärkeää, että tuo tila on tilava, josta pääsee helposti kulkemaan huoneesta toiseen.   Eteisessä on lipasto, johon voi laittaa varsinkin näin kesäisin miehen pitkähihaisia, huppareita ja neuleita. Lipaston laatikoista ne on sitten helppo ja nopea ottaa mukaan. Lipaston laatikot kätkevät myös sisäänsä erinäistä roinaa, tämä ei ole ollut tarkoitus, mutta jotenkin sinne aina jotain turhaa eksyy.:) Lipastoa ostaessa tarkoituksena olikin saada paikka, talvella paksummille ja kesällä ohuemmille, paidoille. Ylälaatikkoon oli tarkoitus laittaa lapasia, pipoja ja lippalakkeja, mutta tällä hetkelllä ne mahtuvat hyvin olemaan muualla.


 


Lipastoa eteiseen kaivattiin jo senkin vuoksi, että olisi jokin paikka johon voisi laskea postin ja avaimet. Tietysti myös koriste-esineitä ja muuta sisustusta kaivattiin myös eteiseen. Tällä hetkellä lipasto onkin saanut jo päälleen rasian avaimille (joka meinaa olla hieman nafti uuden auton ja sen avaimien vuoksi =)), Iittalan purnukan koruille, teksti -taulun ja kynttilän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: