29.4.2013

VAPPENDAALIA ANGRY BIRDSIEN TAPAAN...

BÖNGRI ÄRDS.

Hieman ajattelin, että tästä vapusta olisi tullut koti vappu siman ja munkin kera. Munkkeja emme taida tänä vappuna tehdä itse, mutta jos kaupasta ostaisi jotain namimunkkeja ja simaa. Iltasella olisi kiva pyörähtää kaupungilla. En tiedä kärsiskö sitä ihan fillarilla ajella. Aika paljon tuo sääkin sanelee, mitä sitä tulee tehtyä. Ei paljon innosta lähteä sateella polkemaan ja ihmettelemään kaupungin vilskettä. Suurimpana haaveena olisi saada tuonne terassille vielä ennen vappua grilli. Saas nähdä ennättääkö sitä.:)

Grillejä on niin moneen lähtöön, että mistä sitä tietää mikä niistä on se paras hinta-laatu suhteeltaan. On teräksistä, rosterista, osakseen puista, posliinista, kaksi-kolme ja neljä polttimollista jne.. Huh.!! Nam, kuinka hyviä nuo letut ovatkaan grillillä paistettuna. Aivan jotain eri luokkaa kuin sisällä levyllä paistetut, vaikka nekin hyviä on.

Mies jo "panikoi" eilen, että kai meillä jossain on vappuserpentiiniä, onhan.:) Kai meillä jossakin on, mutta en mennyt varmaksi lupaamaan, että muuton jäljiltä löytyy. En tiedä vaikka olisivat eksyneet ulkovarastoon. Täytyy vissiin hieman tutkia kaappeja ennen kun lähtee kaupoille.

- Nämä pallot taitavat löytyä tänäkin vuonna meiltä. 
Voihan Böngri Ärds sentään, kuten tapani on sanoa.-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: