17.4.2013

VALKOISTA SISUSTUKSEEN...

HANKINTOJA WC:HEN.

Ennen tupareita hankin wc:hen valkoisen ja siron saippuapullon. Aikaisemmin käsienpesuun oli ollut palasaippua kauniilla lasisella lautasella. Tuo palasaippua vaan on mielestäni hieman epäkäytännöllinen ja pidän sitä myös hieman epähygieenisenäkin. Saippua "sotkuu" hetkessä ei niin viehättävän näköiseksi.

Miten vaikeaa onkaan löytää mieleinen saippuapullo.! Kiertelin jo aikaisemmin aika monet kaupat, mutta tuloksetta. Tuolloin annoin periksi ja ajattelin, että kyllä se oikea sieltä eteen osuu kun etsii ajan kanssa. Ja näin kävikin. Tällä viimeisellä ostosreissulla kävelin suoraan Hemtex:iin ja sieltähän tämä yksinkertainen mutta niin kaunis saippuapullo löytyi. Oli muuten ihan pilkkahintaan siellä myynnissä. Taisi maksaa 5-6€.
- Täytyy kokeilla miltä tuo pullo näyttää tuon "kristalli"/lasi lautasen päällä 
ja kuinka liukas se on, että pysyykö tuo pullo siinä helposti. -

Wc:n yksi seinä on tumman ruskea ja muut seinät melko isoa valkoista laattaa. Ajattelin, että valkoinen saippuapullo sopii hyvin, sillä en halua enempää korostaa tuota tummaa väriä. Ai niin, lattia sai myös valkoisen pienen ja pyöreän wc -maton. Wc:n roskis onkin sitten tuollaista rosteria, joten sopii hyvin tuohon pumppupullon yläosaan. Jokainen esine löytää nyt parin toisistaan, jotenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: