29.12.2012

Jouluista paketointia...

Nyt uskallan paljastaa täälläkin mitä me paketeihin paketoimme jouluna (vaikka ei moni meidän lahjan saaja tuskin tänne eksykään). Tämän joulun teema yritettiin pitään ekologisena, kotimaisena ja sellaisena, että lahjan pystyy "hävittämään" helposti. Ei siis mitään turhaa krääsää, kiitos.!!!

Niimpä paketteihin lähti mm. kynttilöitä, jouluisia tiskirättejä (ekologisia tietenkin), suomalaisia lautapelejä, juotavaa, syötävää. No, muutamat ei niin ekologiset tai kotimaiset lahjatkin eksyi joulupukin säkkiin. Ekologisuus ja suomalaisuus on muuten aika kallista. Ottakaapa haaste vastaan, vaikka ensi vuonna niin huomaatte. 

Miettiä kannattaa myös, mitä materiaalia paketoimiseen käyttää. Onko sillä jouluisella roskan määrällä oikeasti niin suuri arvo teidän joulussanne.? Voisiko paketit oikeasti paketoida jotenkin muuten, miettikääpä. Mainio ajatus on käyttää kierrätysmateriaalia, tapetteja, laatikkoja, lahjapusseja joita voi käyttää uudestaan jne. Minulle ainakin saa laittaa tänne ehdotuksia uudenlaisesta paketointitavasta, sillä aion haastaa itseni ensi vuonna paketoimaan paketit entistä ekologisemmin. Tietysti käytän jo ostamani paperit loppuun, eihän niitä poiskaan kannata heittää. En aio mitään stressiä ottaa, mutta voi asiaan kiinnittää huomiota edes.

 
 

- Ei siis tällaista paketointia. Tosin tässäkin on hieman säästetty kun kaunis kynttilä paketteineen on jätetty näkyviin. Miksi peittää kaunista lahjaa kun se on kaunis antaa näinkin. -


- Kynttilät eivät kyllä olleet kotimaisia, mutta ainakin ne ovat lahja, 
joka ei jää roskaamaan luontoa.-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: