17.12.2012

ASKARTELUN KOUKEROITA...

Heipä hei.

Tämän kertainen postaukseni liittyy askarteluun ja tarkemmin sanottuna liimaan. Kyllä, kuulitte oikein. Liima on ainakin itselläni aika suuressa roolissa korttiaskartelussa.

Millaista liimaa te hyvät kanssa askartelijana käytätte.? Sehän ei ole aivan  yksi ja sama, mitä liimaa se on, varsinkaan ohuempien materiaalien kohdalla. Mikä onkaan ikävämpää kun olet leimaillut, leikellyt ja stanssannut kuvat korttia varten, sitten kun itse liimaamisen aika tulee, niin onnistut pilaamaan kortin läpi menevän liiman vuoksi. Käykö teille usein niin, että liimatessanne ohuita materiaaleja, liima ikään kuin värjää läpi eli ottaa värin alla olevasta paperista ja värjää sillä yllä olevan paperin. Tämä on todella kiusallista todeta kun liimaa viimeistä palasta korttiin.

Itse olen tottunut käyttämään Casco:n Rx-liimaa. Mielestäni tuo liimaa kuivuu suht nopeasti, ei paakkunnu/kupruunnu alla ja sillä on helppo liimata muutenkin. Isänpäiväkorttia tehdessäni, huomasin kuitenkin ensimmäistä kertaa, että liima värjäsin paperia kuten yllä kerroin. No, onneksi ei kuitenkaan mitenkään pahasti. Tästä tapauksesta johtuen, olen kiinnostunut kuulemaan, mihin liimaan te olette tykästyneet sen helpon käytettävyyden vuoksi.?

Tässä kuvaa käyttämästäni askarteluliimasta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: