12.11.2016

SHOWROOM FINLAND:N LEHTITELINE JA KENKÄTELINE


Isänpäivä karkeloita ja kirpputorilöytöjä

Me vietimme osakseen isänpäivää jo eilen ja tulemme sitä viettämään vielä tänäänkin. Huomiseen mennessä olemme siis muistaneet isejä jo hieman etukäteen, joten rauhoitumme odottamaan tulevaa viikkoa. Tuleva viikko tuo uusia haasteita, joten siihen ladataan akkuja ja odotetaan tulevaa. Kotikin on suht siisti, joten saamme keskittyä täysin tuleviin koitoksiin, niitä innolla odottaen.


En ole teille vielä esitellyt uusinta uutta löytöäni, mutta tämän löydön "sisaruksen" olettekin jo nähneet, kun esittelin sen teille aikaisemmassa postauksessani. Tuosta aikaisemmasta Showroom Finland:n Mixrack lehtitelineestä, jonka löysin alennusmyynnistä, ei ollutkaan kunnon kuvaa, vain kuva paketista, joten yritän muistaa ottaa paremman kuvan siitäkin lähiaikoina. Mutta tuohon uuteen löytöön. Tässä viikko sitten kotiutin kirpputorilla Showroom Finland:n Mixrack kenkätelineen todella pilkkahintaan. Joku ei ilmeisesti ollut tästä tykännyt, minun onnekseni.:) Kenkäteline on päässyt meillä paraati paikalle eteistä koristamaan. Ensin ajattelin, että liekö mahtuu pieneen ja kapoiseen eteiseemme, mutta kenkäteline on kun tehty siihen. Lisäksi kengät pysyvät järjestyksessä eivätkä ole kokoaika hujan hajan.

Tässä siis tämä ihanuus.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: