22.6.2014

KORTTIASKARTELUA

Jussit on juhlittu ja reissulta on palailtu kotiin. Jussit menikin sukulaiden ja ruoan parissa. Ruokaa olikin aivan järkyttävä määrä tarjolla kun juhannus mentiin nyyttäri meiningillä. Oli makkaraa, siikaa, pottua, montaa sorttia salaattia, patonkia, 3 kakkua, suklaa muffinssia, pullaa, kuivakaakkua ym ym ym, huuuh.:)

Tehtiin tosiaan miehen kanssa yhdessä tuumin suklaahyydykekakku juhannukseksi ja se olikin erityisen hyvää. Koskaan en ole aikaisemmin onnistunut tekemään noin tasaista ja maukasta suklaakakkua. Ainoana miinuksena tietty ne kalorit. Hups! Nyt olisikin sitten dietti paikallaan. Miksi ruoka on vaan niin hyvää.

Koska tänään ei todennäköisesti tule tehtyä mitään erikoista niin voisin postailla teille pari bambi -kortin kuvaa tänne. Minuun iski tässä viikko sitten  aivan järjetön himo kokeilla noita talvisia/jouluisia alennusmyynnistä ostettuja leimasimia. Vaikka jouluun/talveen on onneksi vielä tovi, (vaikka ilmat sateisia ja vilakoita ovatkin), niin hyvähän se on olla ajoissa noiden joulukorttien kanssa. Yhdellä kertaa niitä kaikkia ei kyllä saa tehtyä, tulee niitä sen verran monta aina lähetettyä, että paree tehdä tällain pikkuhiljaa. Tässä siis ensimmäisiä joulukortti kokeiluja.




Tosiaan ostin noit joululeimasimia ja rei'ittimiä sekä Tiimarin loppuunmyynnistä, että Sinellin alesta. Tuo lumihiutale rei'itin ja Hyvää Joulua -leimasin on kyllä mukava lisä askartelutarvike kokoelmaan. Hiutale tuo mukavan lisämausteen korttiin ja tekstileimasimet helpottavat aina korttien tekoa kun ei tarvitse tapella ruman käsialan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: