8.2.2014

ETEISEEN MUOVIMATTO.

Olen etsinyt eteiseen muovimattoa, koska näin talvisaikaan eteiseen tuppaa kulkeutumaan kuraa. Meillä pikkueteinen on tosiaankin pikkueteinen ja usein lampsin varsinaiseen eteiseen riisumaan kengät. Ostinkin täältä netistä muovimaton näkemättä, joten tässä se nyt olisi.

Ihan ei ollut sellainen kun kuvittelin, joten paremman maton metsästäminen jatkuu yhä. Menkööt tämä nyt nämä kurasimmat ajat tuossa lattialla. Äitini kanssa kävimme tuossa torstaina Askossa ja siellä olisi ollut ihana raitamatto keittiöön. Laitoin harkintamyssyyn tuon maton vielä, muttaa saattaa olla että sen sieltä kotiutan vielä.

Yritin ottaa teille tänne blogiin kuvia lupaamistani askartelutuotoksista ja ostamistani vaatteista, mutta kameran zoomi ei suostunut aukeamaan ja kuvista tuli todella suttuisia. En tiedä, mikä tuohon kameraan on nyt mennyt. Jo aikaisemmin olen huomannut, että kameraa ei nykyään saa heilauttaa yhtään kuvaa ottaessa eikä näin ollen liikkuvaa kuvaa oikein pysty kuvaamaan. Liekö vetelee kamera viimeisiään jo.:(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun vierailit blogissani. Olen iloinen jos jätät tassun jäljen sivuilleni. Vastaan myös mielelläni kysymyksiinne.(: