30.6.2014

KAUNIITA KYNTTILÖITÄ...

Kuinka kauniita voivat kynttilät nykyään olla, todella kauniita. Pyörähdin Finmarin liikkeessä ja löysin sieltä aivan ihania kynttilöitä. Kynttilöitä oli monenlaista: oli kelluvaa-, ruusu-, pöytä- ja lintukynttilää. Matkaani tarttui useampi erilainen kynttilä, osa lahjaksi ja osa itselle. Ostin mm. tällaisen lintukynttilän.



Mitä mieltä olette? Tätä ei kyllä vaan taida tohtia polttaa.:)

Poltatteko te kynttilöitä näin kesällä.? Meillä palaa vieläkin kynttilän olohuoneen pöydällä ja silloin kun meillä käy vieraita niin on yks jos toinenkin kynttilä päällä myös eteisessä, vessassa ja keittiössä. Varsinkaan kesäillat kun eivät tuon sateen vuoksi kovinkaan valoisia, niin tulee kynttilöitä polteltua. Tänään on saanut olla valot päällä päivälläkin, mikä ihana ilma vapaapäivälle siis.:D

27.6.2014

HARMAA-VALKOISTA MUOVIMATTOA, OLEMATTA LIIAN MUOVIMATTOA...

Mattopäivitystä! Eteisen lattia sai ylleen uuden maton. Aikaisempi mustavalkoinen matto ei ollutkaan ihan sellainen kun olin sen kuvitellut olevan, se oli aivan liian muovisen näköinen. Voi kuinka hauskan kuulosta, muovimatto, joka on aivan liian muovimaton näköinen. No, tässä teille kuvaa uudesta matosta niin ehkä ymmärrätte, mitä tarkoitan.


Ja täältä voitte käydä katsomassa vanhan maton jonka esittelin teille aikaisemmassa postauksessa.

Tämä uusi matto ei loista muovisella läsnäolollaan, eli ei siis ole sellaista jätesäkki materiaalia. Ja mikä parasta, matto pysyy lattiassa ihan ilman mitään liukuesteitä. TYKKÄÄN!

26.6.2014

VAPAAPÄIVÄN NAUTISKELUA KERA PANNUKAKUN JA ALENNUSMYYNTIEN...

Eilisen vapaapäivän herkkuna toimi pannukakku. Pannukakku on niin helppo tehdä ja mikä parasta maistuu erinomaiselta. Vielä kun saisi tämän kesän mansikoista tai vadelmista tehtyä hilloa niin oi ja namm.. Pannari naamaan ja alennusmyynteihin, siinä oli resepti eiliselle päivälle. Kun muistan niin kuvailen teille "alennusmyynti" löytöni, mitäänhän en alesta löytänyt kylläkään.




22.6.2014

KORTTIASKARTELUA

Jussit on juhlittu ja reissulta on palailtu kotiin. Jussit menikin sukulaiden ja ruoan parissa. Ruokaa olikin aivan järkyttävä määrä tarjolla kun juhannus mentiin nyyttäri meiningillä. Oli makkaraa, siikaa, pottua, montaa sorttia salaattia, patonkia, 3 kakkua, suklaa muffinssia, pullaa, kuivakaakkua ym ym ym, huuuh.:)

Tehtiin tosiaan miehen kanssa yhdessä tuumin suklaahyydykekakku juhannukseksi ja se olikin erityisen hyvää. Koskaan en ole aikaisemmin onnistunut tekemään noin tasaista ja maukasta suklaakakkua. Ainoana miinuksena tietty ne kalorit. Hups! Nyt olisikin sitten dietti paikallaan. Miksi ruoka on vaan niin hyvää.

Koska tänään ei todennäköisesti tule tehtyä mitään erikoista niin voisin postailla teille pari bambi -kortin kuvaa tänne. Minuun iski tässä viikko sitten  aivan järjetön himo kokeilla noita talvisia/jouluisia alennusmyynnistä ostettuja leimasimia. Vaikka jouluun/talveen on onneksi vielä tovi, (vaikka ilmat sateisia ja vilakoita ovatkin), niin hyvähän se on olla ajoissa noiden joulukorttien kanssa. Yhdellä kertaa niitä kaikkia ei kyllä saa tehtyä, tulee niitä sen verran monta aina lähetettyä, että paree tehdä tällain pikkuhiljaa. Tässä siis ensimmäisiä joulukortti kokeiluja.




Tosiaan ostin noit joululeimasimia ja rei'ittimiä sekä Tiimarin loppuunmyynnistä, että Sinellin alesta. Tuo lumihiutale rei'itin ja Hyvää Joulua -leimasin on kyllä mukava lisä askartelutarvike kokoelmaan. Hiutale tuo mukavan lisämausteen korttiin ja tekstileimasimet helpottavat aina korttien tekoa kun ei tarvitse tapella ruman käsialan kanssa.

19.6.2014

HYVÄÄ JA HERKULLISTA JUHANNUSTA - RAPARPERI-MARENKIHYVE

Tulin tänne pikaisesti toivottamaan jussit. Muistakaahan maltti liikenteessä, veneillessä ja juhliessa, niin kaikilla on mahdollisimman mukava juhannus. Oikein hyvää ja maukasta juaanusta 2014 kaikille!!




Raparperihyve eli mansikka-raparperi-marenkipiirakka



18.6.2014

MUSTAVALKOINEN TAULU TEKSTILLÄ..

Heissan taas pitkän blogi tauon jälkeen. Paljon on tapahtunut, mutta ei oikeastaan mitään sellaista, joka olisi ollut tänne "kelvollista". Kiirettä on siis pitänyt työrintamalla, kotona ole juuri ehtinyt muuta kuin kääntämään kylkeä, jos sitäkään. Olen siis eritoten päässyt kehittämään itseäni, työminääni. Olenkin kiitollinen siitä, vaikka joskus olen saanut purra hammasta vähäisten yöunien ja kiireen vuoksi.

Tulenkin nyt tänne jättämään jälkeni ja josko niitä ideoita postauksiin taas syntyisi. Nyt on siis aika kehittää hieman vaimo, koti ja ystävä -minääni eli siis kaikkea sitä, josta se tärkein minuus mielestäni koostuu. Valitettavasti kuvien laadusta, ette vieläkään pääse nauttimaan, sillä kuvaus tapahtuu tällä hetkellä talomme ainoalla kameralla eli kännykkäkameralla, valitan.


Tässä siis ensimmäiseen postaukseen hieman DIY -projektia.

Olen pitkään kirpputoreilla kierrellessä etsinyt sellaisia mustareunaisia kehyksiä, jotka olisivat metallia tai puuta, mutta ei ainakaan pahvia. Arvatkaa vaan onko sellaisia löytynyt, ei. No, äitini oli löytänyt minulle yhden taulun. Siitä se DIY -projekti sai taas alun. Tauluhan kaipaisi siis kuvaa tai tässä tapauksessa tekstiä. Olin siirtänyt tekstin etsimistä jo pitkään, sillä tiesin kuinka vaikeaa sen oikean tekstin löytäminen olisi, puhumattakaan siitä, että osaisin päättää mahdollisista vaihtoehdoista.

Tänään otin itseäni niskasta kiinni tämän projektin kanssa ja arvatkaa, tuo teksti löytyi lähes heti.  "Home is where my heart is!". Sopii eteisen lipaston päälle niin täydellisesti. Huomattavasti parempi kuin pelkän kehykset lipaston päällä, niin kuin tähän mennessä. Mies huomasi tuon tekstin heti kotiin tultuaan ja keksi vielä paremman tekstin "Home is where my musi is". Ei kaipane selityksiä.:D




Tässä tämä minun ihka ensimmäinen oma teksti -taulu nyt sitten on.

Aikoinaan löysin kivoja tekstejä henkareihin, ja niistä yksi olisi sopinut hyvin eteisen tauluun myös. Jos joskus nuo tekstit tulevat vielä vastaan niin aion niistä yhden noukkia tähän tauluun vaihtotekstiksi.