22.12.2016

ETUPIHAN KUUSI

Kohta se on täällä, nimittäin joulu! Vielä olisi yksi työpäivä ennen pientä joululomaa. Alkuviikosta kyhäsin pikkuisen kuusen etupihalle sillä en malttanut odottaa joulua enää yhtään kauempaa. Joko siellä alkaa jouluaskareet olla valmiina.



11.12.2016

PIKKUISET JOULUT JA PIKKUJOULUJEN VAATETUS

Tässä hieman kuvaa uusista vaateostoksista. "Nahkaiset" housut ovat olleet useampaan kertaan ja jo jonkin aikaa mietinnässä, ja taas törmäsin niihin kun olin etsimässä sitä kuuluisaa talvitakkia (ei löytynyt muuten vieläkään). Näissä housuissa oli myös toinen ihailemani yksityiskohta, nimittäin nuo ompeleet tuossa reiden kohdalla. Pähkäilin kaupassa, että osaanko käyttää tällaisia housuja. Siinä pähkäillessäni, mies innosti minut sovittamaan näitä housuja, ja kas loppujen lopuksi kiikutin nämä kotiin, hups!

Kotona olin ihan täpinöissäni housuista ja löysinkin itseni niiden kanssa peilin edestä. Napsasin samalla kuvan tänne teille. Mitä mieltä olette, onko hitti vai huti?:D


9.12.2016

TONTTU TOLJANDER JA JOULUN SISUSTUSTA

Miehen mielestä meidän Tonttu Toljanderinkin oli aika päästä kaapista ulos omalle joulupaikalleen.:) Ja kyllähän se aivan totta on, muutenhan joulu kerkiää juosta ohi. Nyt alkaa olla jo hieman jouluisen näköistä meilläkin kun on jouluvaloa, kynttilää ja tonttua. Oikein mukavaa pikkujoulu kautta siis kaikille toivottaa tonttu Toljander!!


6.12.2016

JOULULAHJAOSTOKSIA

Joululahjaostoksia on tehty jo pitkin syksyä ja talvea, ja tässä olisi tämän hetkinen saldo. Jotain löytyy itsellekin jo, sillä löysin Black Friday:stä jotain kivaa Marimekolta.;) Laitoin myös viime viikonloppuna miehelle tilaukseen netin kautta lahjoja ja niitä odottelen malttamattomana. Jokunen lahja vielä puuttuisi silti ja tietysti joulun kukkalahjat ostetaan vasta juuri ennen aattoa. Jäljellä taitaa siis olla ne lahjat/henkilöt, joita ei vaan ole millään keksinyt. Toivottavasti ollaan tehokkaita ensi viikonloppuna, sillä eiköhän nekin olisi silloin keksittävä tai muuten tulee kiire.:D

Laskeskelin juuri, että eihän tässä ole enää kun kaksi viikonloppua jäljellä ennen varsinaista h-hetkeä. Noihin kahteen viikonloppuun täytyisi vielä mahduttaa yhdet pikkujoulut, se joulusiivous ja mahdollisesti hieman ylitöitä. Tänä vuonna emme siis taida ennättää kinkkua paistaa, sillä kummallakaan ei ole muita vapaita kuin nuo huimat kolme päivää (jos sitäkään), joista aatto onkin ensimmäinen vapaapäivä. Joko teillä on joululahjaostokset hanskassa?



4.12.2016

HYVÄÄ 2. ADVENTTISUNNUNTAITA - ITSE TEHDYT ADVENTTIKYNTTILÄT

Ensimmäinen adventtisunnuntai oli ja meni, ja niin se toinenkin adventtisunnuntai jo koitti. Viime sunnuntaina muistin kyllä ottaa kuvan näistä uusista adventtikynttilöistä, mutta unohdin postata sen tänne. Joten nyt hyvää toista adventtisunnuntaita ensimmäisen kuvalla.


Kävimme siis ostamassa joululahjoja Finnmarin tehtaanmyymälästä ja samalla kotiutin tällaiset numerot adventtikynttilöihin. Olen jo useampana vuonna miettinyt, että pitäisikö tällaiset ostaa, ja nyt ne vihdoin on meillä. Nämä ovat kyllä hyvä ostos, sillä meillä poltetaan tosi paljon kynttilöitä. Mieskin on innostunut noista tunnelman luojista niin, että tietokoneella pelatessaan nappaa tämän huoneen kynttilät päälle. 

Viikon takaiseen kuvaan onkin nyt kiva verrata noita kynttilöitä, sillä ensimmäinen kynttilä on jo saman pituinen kuin toinen kynttilä. Mietittiin, että täytyisikö jo rajoittaa kynttilöiden polttoa, että tuosta ensimmäisestä kynttilästä on jotain jäljellä vielä lähempänä joulua.

Onko teillä adventtikynttilöitä tai joulukalenteria? Meillä jäi oman joulukalenterin toteuttaminen suunnittelu vaiheeseen, koska ei löytynyt mieleisiä pusseja askartelu tarkoitukseen. Finnmarilta olisi kyllä löytynyt ihan nätti kalenteri, mutta sen pusseihin ei olisi saanut salaa pudotettua toiselle herkkuja/lahjaa ilman, että näkisi sen oman. Mennään nyt sitten Fazerin herkkusuklaalla ja popsitaan niitä oman mielen mukaan.*<|:)