29.8.2015

KEITTIÖ REMONTTIA - TAHDON SAADA UUDEN

Tässä on nyt melkein kuukausi menty remontin keskellä ja vihdoin on valmista. Ajattelin, että voisin seuraavaksi tehdä postauksen/postaukset meidän keittiöremontista. Postauksesta ei tule mitään "Näin remontoit keittiön oikein tai näin suunnittelija suunnittelee ja remonttimies remontoi keittiön". Näistä seuraavista keittiöremonttia käsittelevistä postauksista tulee enemmänkin postaukset, joissa pyrin kertomaan rehellisesti tällaisten maija ja matti meikäläisten kokemuksia keittiön remontoinnista ja siitä, mitä kommervenkkejä matkan varrella itse koimme. Kokemusta meillä ei ole tällaisesta remontista siis laisinkaan, eikä oikeastaan kenelläkään tutullakaan. Eli keittiöremontti suunniteltiin ja toteutettiin kovan pähkäilyn ja uurastuksen avulla. ISO kiitos kuuluu myös vanhemmilleni, joiden suuntaan puhelinlinjat olivatkin kuumina kun kysyimme neuvoja ja vinkkejä, ja jotka saivat myös osakseen kokea rehkimistä täällä keittiömme keskellä.

Eli varoituksen sananen, seuraavat postaukset tulevat sisältämään suuren läjäyksen ajatuksia keittiöremontista, remonttibudjetista, keittiön suunnittelusta, saaduista tarjouksista, mistä jouduimme tinkimään keittiötä tehdessä, keittiön tilauksesta ja noudosta, vanhan keittiön purkamisesta, runkojen kokoamisesta, itse keittiön asentamisesta, välitilan tekemisestä, keittiön valoista ja sen semmoisesta. Saas nähdä kuinka monta postausta joudun näistä tekemään, ettei tule liian tuhtia luettavaa yhteen postaukseen. Yritimme muistaa ottaa kuvat joka työvaiheesta, mutta aina tuo kuvaaminen ei tosin napannut kun kello oli jo paljon ja uni paino simmuja.

Mikäli teillä on ehdotuksia, mitä muuta haluaisitte kuulla remonttiin liittyen, niin voin yrittää ostata vastata myös niihin kysymyksiin. Laittakaahan siis kommenttia, mitä erityisesti haluatte kuulla remontista.

Loppuun pieni motivaatio taulu.