22.1.2015

UUTTA KEITTIÖÖ MÄ METSÄSTÄN, TAHDON SAADA UUDEN

Meillä keittiöremonttia on suunniteltu enemmän ja vähemmän kohta parin vuoden ajan. Mitään suurempaa ratkaisua keittiön väristä, kaapin ovista tai maalista/tapetista ei ole löyty lukkoon, mutta asiaa on mietitty ja kypsytelty. Keittiöitä on kertaalleen käyty yhdestä paikkaa jo katsomassakin, mutta remontti meni vielä tuolloin jäihin, sillä emme ihan niin paljoa olleet valmiit maksamaan keittiöremontista.

Nyt on käynyt mielessä, että jos noihin 90-luvun keittiön runkoihin löytyisi jostain edullisesti kaapinovet, niin "tyytyisimme" niihin. Keittiössä täytyisi uusia myös laskutasot, valot, ja keittiön seinät joten mahdollinen pieni säästö keittiön rungoissa olisi tarpeen. Tosiaan, keittiöremontti ei ole vieläkään edennyt sen enempää, mutta asia tuli mieleeni kun silmiini osui nurkassa kököttävä hylly, joka huutaisi jo seinälle pääsyä. Tällainen hylly odottaa, jotta keittiö pääsisi joskus remontin alle. Hyllyille voisi laittaa keräämiäni muumimukeja, jotka eivät ole enää käytössä. Meillä kyllä muumimukit ovat pääasiassa käytössä, mutta esimerkiksi 90-luvun muumimukia en raaski enää käyttöön uudelleen ottaa, ihan jo sen arvon takia.

20.1.2015

PELTIRASIOIDEN ARVOITUS

Päätin myydä vanhat peltipurkit pois, koska itselläni ei niille oikein löytynyt käyttöä. Tykkään kovasti noista purkeista ja niiden ulkonäöstä, mutta eivät kertakaikkiaan sovi meille minnekään. Annoin niille kyllä mahdollisuuden, mutta kun eivät vaan löytäneet paikkaa. Näistä uutta kotia etsiikin enää tuo Pauligin punainen peltirasia.


19.1.2015

EDULLISET PALLO-/SISUSTUSVALOT

Löysin jouluntienoilla tällaiset ihanat pallovalot, jotka sopivat joulun aikaan meidän muiden joulukoristeiden kanssa niin hyvin yhteen. Näiden etu edullisen hinnan lisäksi oli patteritoiminto. Ei tule ongelmia johdon ja pistorasian kanssa kun valot toimivat pattereilla. Nyt enää pallovalot ovat jäljellä joulun koristelusta. Pallovalotkin on kyllä löytänyt uuden paikan. Ehkä näette myöhemmin, että minkä.:)