25.8.2014

UUTTA VALKOISTA ASTIASTOA - IITTALAN TEEMA ASTIASTO


Itseltäni löytyy kattava kokoelma Pentikin Inkivääri astiastoa. Olen sitä aloittanut keräämään aikoinaan, kun pääsin ylioppilaaksi. Sitten myöhemmin olen kerryttänyt astiastoa itse tekemällä löytöjä huuto.netissä ja kirpputorilla. Tällä hetkellä astiastoa on kertynytkin sen verran, että sillä on pystynyt kahvittamaan helposti 30 henkisen juhlakansan ilman, että on tarvinnut ottaa teekuppeja kahvikuppeina käyttöön.:)

Tykkään kyllä todella tuosta inkivääri astiaston ulkonäöstä ja laadusta yhä, mutta tuo vihertävä väri on hieman alkanut jo kyllästyttämään. Lähinnä ongelmana on se, että kuppien ja lautasten ollessa vihreät on niihin vaikea yhdistää eri värisiä servettejä ja pöytäliinoja. Välillä olisi hauska hieman hullutella/teemoittaa kattausta.

Tästä johtuen olen jo jonkin aikaa haikaillut valkoisen kahviastiaston, ja erityisesti teema astiaston perään. Tuo astiasto olisi niin kevyt, ajaton, puhtoinen ja helposti yhdisteltävissä muuhun kattaukseen ja sisustukseen. Kuinka mukava olisikaan pitää joskus teemabileet, niin että tuo teem näkyisi myös kattauksessa. Noh, pientä helpoitusta sain tähän asiaan tuossa jokin aika sitten. Osuin nimittäin eräälle nettikirppikselle juuri oikeaan aikaan ja "voitin" 12 kpl kuppeja ja tasseja todella edulliseen hintaan. Hieman epäröin aluksi tuota kupin pientä kokoa, mutta en voinut olla ostamatta niitä kokeiluun. Tähän mennessä ole ollut todell tyytyväinen. Meillä siis isot kemut menevät Pentikin astioilla ja hieman pienemmän kahvittelut sitten Teemalla.:D

Putipuhtaat Teema mukit odottavat käyttöä.


24.8.2014

KIHLAJAISTEN, HÄÄPÄIVÄN JA SEURUSTELUN VUOSIPÄIVÄN LAHJA


Meillä on tässä kuussa seurustelun aloittamisen, kihlajaisten ja häiden vuosipäivä. Varsinkin alkuaikoina kävimme syömässä vuosipäivän kunniaksi tai ostelimme jotain lahjoja, mutta ei sitä nykyään enää tule osteltua mitään. Mieluummin sitä saa ja ostaa kukkia tai lahjoja jonain päivänä, jona sitä vähiten toinen odottaa ja näin ollen oikeasti yllättää toisen. Ja mieluummin sitä pyrkii nauttimaan yhteisestä ajasta joka päivä, kun että keskittäisi sen vaan tietylle päivälle. En tiedä mikä juttu nyt on meneillään, mutta itse ainakin käyn ikään kuin sisäistä sotaa sitä vastaan, että juuri tiettynä päivänä pitäisi muistella näitä yhteisiä ihania hetkiä. Noh, ehkä asia on jo ensi vuonna täysin toisin, ja vouhotan vuosipäivien perään, se jää nähtäväksi.:D

Tässä nyt sitten vaikka näiden juhlapäivien kunniaksi kesän viimeisistä pihamaan kukkasista kuvaa tännekin.

19.8.2014

KANAKASTIKETTA JA RIISIÄ

Tämän päivän herkkua on ollut kanakastike ja riisi. Että mä vaan kertakaikkiaan tykkään tuosta ruoasta. Niin simppeliä mutta hyvää. Mikä parasta, ei luulis olevan lisäaineita kun kanakin on maustamatonta eikä ylimääräisiä kaloreita. Pilkoin joukkoon myös hieman kaalia, minun herkkuani myös.




Tässä näette lopputuloksen, ei niin kaunista katsottavaa mutta maukasta.